Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti első vérvétel...

Terhesség alatti első vérvételkor éh gyomorral kell menni vagy lehet enni előtte?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Éhgyomorra, de vizet igyál előtte!! Engem lecseszett a nővér, hogy alig talál vénát, meg tudomisén miért, a lényeg az volt, hogy mondta, legközelebb folyadékot igyak mindeképp mielőtt megyek. De persze, csak vizet!
2013. jan. 3. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem kellett soha éh gyomorral menni. Csak a vércukorterhelésnél...
2013. jan. 3. 19:34
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi,elvileg a folyadéktól könnyebben folyik vagy nem tudom.
2013. jan. 3. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem éh gyomros vizsgálat!
2013. jan. 3. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak cukorterhelésnél.
2013. jan. 3. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első vérvételnél nem kellett éhgyomorral mennem csak most a terhelésnél
2013. jan. 3. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Latom, elteroek a valaszok. Nekem ehgyomorra kellett mennem, megkerdeztem elotte a laborosokat. Kerdezd meg a labort vagy az orvost szerintem, az a biztos.
2013. jan. 3. 22:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnek volt igaza,ettem pár falatott,de mondták hogy legközelebb bírjam ki csak vizet szabad inni.Sokat nem ettem remélem azért nem befolyásolja nagyon az eredményt,ezek szerint akkor labor függő hogy hol hogyan kell menni :) köszi azért a válaszokat.
2013. jan. 4. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!