Miért csinálták meg a terhléses cukrot a 9. héten, az első vérvételkor?
Szia!
Miért ártana a magzatnak? Lehet, hogy családi hajlam vagy vmi más tényező miatt kellett menned. Nekem egy héten csináltak teszt ebédet és cukorterhelést, igaz 19 hetesen. Szerintem semmi baj nincs! nyugi!:-)
Szija
Nekem 16hetesen volt AFP meg a tejes zsömlés vérvétel,24hetesen meg a cukros vizes terhelés.
Egyébként igaza lehet az előttem válaszolónak lehet azért küldött a védőnő,mert a családotokra jellemzö vmi örökletes betegség.De akkor sem értem miért nem tájékoztatott,h miért kell menned?!Nekem mindig mindent elmond,h tudjam mikor milyen vizsgálat lesz esedékes.Ne félj ezzel tuti nem ártottál a babának!:)
Szia!
Ne aggódj, emiatt nem lesz baja a babádnak! Az anyukám cukorbeteg, ezért nekem is volt a 8., és a 24. héten is terheléses vizsgálatom. A cukros víz nem ártalamas a babának, de nekem nagyon kellemetlen volt meginni (benntartani)kétszer is!
Biztos, hogy terheléseset csináltak, nem csak egyszerű cukrot néztek?
Mert az első vérvételkor nekem is néztek alapból cukrot, de az csak sima cukor volt.
Terheléses cukor pedig a 24-26. héten van.
Amúgy nem ártanak ezzel a babának. Olyan, mintha hirtelen nagyobb mennyiségű csokit ennél pl.
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!