Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két héttel ezelőtti ultrahango...

Két héttel ezelőtti ultrahangon ugyanazok a baba méretei mint most. Miért?

Figyelt kérdés
A 17 hetes uh-on a BPD 36 mm, a Thorax AP 33x32mm, a Femur 27 mm.Ehhez képest a 19 hetes hu-on ugyanezek 37mm, 37x36mm, 27mm. Miért van ez?
2013. jan. 3. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:

A doki mit mondott?

Egyik ismerősömnek is ugyan ez volt. 3 hét alatt szinte semmit nem fejlődött a babája. Neki sajnos 20 hetesen kellett ezért megszülnie.

2013. jan. 3. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta lehet, hogy nem megfelelően működik a méhlepeny. 24-én lesz újra uh., ott majd azt is figyelik.
2013. jan. 3. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Az uh nagyon pontatlan.Nekem becsülték 24 hetesen 1500grammra, 27 hetesen meg 1470grammra.3140-el született meg a 37. héten.
2013. jan. 3. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Én elmennék egy másik UH-ra, nem nyugodnék meg az tuti, lehet valamit elmértek. Ezek a méretek a 17 hetes UH-nak felelnek meg, 19 hetesen már a BPD: 44mm körüli.
2013. jan. 3. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a doki mérte? Ugyanazzal a géppel?

Mert nekem is voltilyen, de az két különböző doki volt, két kül. gépen, ezért nem izgultam miatta.

2013. jan. 3. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet elmérték....igazából a következő uh-tól függ majd...

Magán dokid van amúgy?

ha nem, én lehet előbb felkeresnék egy magán dokit!!

2013. jan. 4. 08:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Ugyanazon a gépen, nem ugyanaz a doki mérte.

Remélem csak elmérték. Mindenképpen felkeresek egy másik dokit.

2013. jan. 4. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:

nah..akkor lehet elmérték...képzeld nekem anno a 3mm-es babámat egy másik doki (másnap) 6.5 mm-re mérte...majd megint 2 nap múlva egy másik újból 3mm-re....

ennyit a mérésekről...

amúgy aki 3mm-re mérte az mérte jól mert utána is annyi volt, sajna missed ab lett..de ez már más tészta.....

2013. jan. 4. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!