Rendelőintézet vagy magánrendelő?
A mai napom után írom a következőket:
A férjemmel mi is 100ezret 100ezret keresünk netto, így elég egyértelmű, hogy a magándokit kilőttük már az elején.. Gondoltuk, mi baj lehet, itt is orvos, ott is orvos van.
Ma 11-re volt időpontom, fél2-kor nagykegyesen behívtak, majd közölte a doktor, hogy ma már nincs ideje megvizsgálni, meg úgy semmire, jöjjek vissza más időpontban.
36 hetes vagyok, NST-t kellett volna csinálni, tenyésztést, laborbeutalót és sorolhatnám.
Na ezt egy magán tuti nem csinálja meg.
De azt továbbra is fenntartom, hogy egész egyszerűen képtelenek lettünk volna, és lennénk kifizetni 10ezreket erre havonat.
Magánorvos. Igaz, hogy meg kell fizetni, de össze se lehet hasonlítani az SZTK-s ellátással. Az én dokim azt mondta, hogy a hálapénzből vonjam le a konzultációs költségeket. A végén 0-ra jöttem ki, és mint kiderült, a dokimnál ez bevett szokás, így kerüli el a hálapénz körüli kellemetlenségeket. Mégis eszméletlen körültekintő volt a vizsgálatok és a szülés alatt is. A következőt is tuti nála szülöm.
Egy 7 hetes kislány anyukája
Nekem van pozitiv és negativ tapasztalatom is.
Még nem voltam terhes SZTK-ba mentem rákszűrésre és 1-2 problémával és olyan hülye volt az orvos, semmit nem mondott, mi van, semmi. Kérdezgettem, ő meg tiszta lekezelő volt mintha tudnom kéne.
Teherbe estem, és úgy voltam ha azon a vizsgálaton is ilyen lesz a doki akkor magán orvost fogadok, és most jön a poén, kiderült hogy máshoz tartozom területileg, és az a vicces hogy pont a nőgyógyászat vezető főorvosához, aki egy angyal kedves ember.
Szóval szerencsém volt!
Én mindenképpen magán
havi szinten kell pénzt adni
szülésnél meg nem kell 80.000-100.000 ft adni
MIndkét szülésnél 30.000 ft adtam és utána is rendes volt velem a doki! /Főorvos!/
Sztk!
Miért fizetnék egy olyan ellátásért,amit ingyen is köteles megcsinálni????
Éves tapasztalatom van mindegyikből...
Jártam magánhoz,aki lesz@rt és most SZTK-ba járok,ahol tök kedvesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!