Debrecenben inkább a Kenézy-ben vagy a Klinikán érdemesebb szülni? Tapasztaltak, írjatok!
Klinika párti vagyok.
2x szültem ott és mindkétszer megvoltam elégedve.
mind az ellátással mind a körülményekkel. nem tapasztaltam mocskos mellékhelyiségeket meg ilyesmit.
az étel az egyik héten jobb a másikon kevésbé jó a folyosó huzatos de van fürdőszobás szoba is meg sajna sokágyas is.
nemrég újították a szülőszobát .
a babának mindent vittem mindkétszer de neked adnak betétet és szülés után kapsz hálóinget a baba is kap pelust és köldök cuccot. de veled lehet éjjel nappal ha nincs szükség inkubátorra és velem mindenki nagyon rendes volt ami a személyzetet illeti.
sajnos kevés az asztal és a szék a szobában nincs lehetőség csak az ágyban pelenkázni feltétet vigyél magaddal.
ha ilyesmikre tudsz felkészülni akkor ott is jólérzed majd magad.
ruhát már nem adnak, betét és pelenkát is vigyél mert nem biztos hogy elég lesz vagy eleget adnak !
és az túlzás hogy olyan jók a körülmények..
dehogynem adnak ruhát!!!!!
szülés után kapsz egy papírruhát és lehet kérni hálóinget de kérni kell!!!
pelust is kapsz Libero-t néha tényleg kevés lehet de 3 -4 db-ot adnak és lehet még kérni !
CSAK KÉRNI KELL!!!!! NEM SZÉGYEN.
ÉN NEM A FALAKAT A CSEMPÉT A VAKOLÁST NÉZTEM AZ ELLÁTÁS EMBERI VOLT .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!