Szerintetek? Terhes vagyok?
Csinálj még egy tesztet pár nap múlva, de szerintem terhes vagy.
Dokihoz kb. 7-8 hetesen.
Igen valószínűleg.
Csinálj EGY tesztet pár nap múlva, azon már erősebb csíknak kell majd lennie.Utána kérhetsz időpontot a dokihoz.hisz gondolom úgyis egy két hét mire kapsz időpontot.
Gratulálok! :)
Hát szerintem erről szólj odabent a m.helyeden,hogy közbejött egy terhesség!!Vagy kapsz könnyített munkát,vagy ha erre nincs lehetőség,akkor vagy bevállalod,hogy dolgozol így tovább kímélet nélkül,vagy pedig eljössz táppénzre.De próbaidő alatt nem él a védelem,és az is lehet,hogy táppénz alatt rúgnak ki,vagy el sem kell hogy menj táppénzre,mert egyből kirúgnak.Ezt beszéld meg a főnököddel,de NE titkold,hogy terhes vagy!!Erről a munkáltatónak tudnia kell!!
Boldog babavárást.
22+2 hkm
De ha próbaidős gondolkodás nélkül vágják ki. Szerintem ha nem nagyon megerőltető és bírod csinálni akkor amíg le nem jár a próbaidőd semmi esetre se mond el. Ha lejárt akkor közöld mert akkor már nem rúghatnak ki miatta. Így lesz munkád mikor szülési szabadságra mész. Nem mindegy h Gyed-et vagy Gyes-t fogsz kapni hidd el. Ha próbaidő alatt mondod el indokolniuk se kell miért rúgnak ki. Én ezt tenném a helyedbe de persze te tudod.
30hkm
Azt írod 6-ból,6-on halvány vonal látható.
Az oké.De egy vagy kettő??Mert csak ha két vonal van,
akkor pozi a teszt.
Természetesen kettő csík van mindegyik teszten de ebből az egyik halvány. De am egy csík mindenképp van ha pozitív ha nem.
A szerződés 3 hónapos és ez a 3 hónap próbaidő. Most jöttem meg az első nap után és nem volt kellemes. szinte végig fájt a hasam és egész nap álltam. A hányingerről inkább nem is beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!