Miért nem mutattja még ki az ultrahang a petezsákot hogy terhes vagyok?
Picike a terhességed. Nekem az utolsó mensim 2012. október 9.-én volt,
Pont mintha az én történetemet írtad volna le. Utolsó menstruációmtól számítva két hétre mentem orvoshoz, előszőr vizsgált nem érzett semmit majd hüvelyi ultrahangot csinált nem látott semmit, pedig már 6 hetesnek kellett volna lennem, rá három napra bementem maszekba egyik kórházba, ahol az orvos szintén nem érzett semmit vizsgálatnál, és nem látott semmit ultrahangon, csak egy picuri petezsákot ábrázoló képletet ez volt a papíron, de nem volt benne biztos, engem is riogattak méhen kívüli terhességgel, illetve azzal is, hogy nem tudott megfelelően beágyazódni el fogok vetélni, ezt követően 3 hétig minden héten mentem ultrahangra, ahol már egyre jobban látható volt, majd hat hetes 3. naposan már szívcsőpulzálás volt látható, mivel babucim két héttel később fogant nem lehetett az utolsó menstruációtól számolni. Most már 11 hetes lesz szombaton, és július 28-ra várom!:) Ne aggódj!
Mindenféleképpen megírom mi volt másfélhét múlva :).
Nagyon sok aranyos ember van úgy láttom akik segítőkészek.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!