Normális hogy missed ab után 2 nappal már nem vérzik, nem fáj?
Aznap vérzett, meg 2-3 csepp másnap, de a hasfájás is hamar elmúlt, meg a vérzés is. Gyógyszert nem kaptam utána semmit (se antbio se cseppek, azt mondták majd ha baj lenne).
A lelki részére ne térjünk ki mert az nagyon nehéz, de fizikailag normális hogy ilyen "jól" vagyok?
Egyébként a babával sem volt sok tünetem és nem indult meg a vetélés sem, csak műszeres volt.
Huh! Olyan nagy babát!? ;(((
És fizikai fájdalmaid sem voltak az utána következő napokban?
Köszi a válaszokat!
24 hetesen ez még nagyobb szörnyűség lehetett mint amikor az ember az első kritikus időszakban átéli. Ráadásul nagyon nehéz lehet a következő terhességnél, amikor az ember 12 hét elteltével sem nyugodhat meg.
Én elkiabáltam hogy nem érzek semmit... Fájdogál, érzékeny a méhem és a vér is megérkezett reggelre.
Nekem két missed ab volt. Az elsőnél csak a mütét napján volt vérzésem, és az is nagyon gyenge. Másnap, semmi, majd a harmadik nap délután erős görcs kiséretében visszatért, utána már normál-gyenge volt 1-2 napig. 1 hét után teljesen elmúlt.
A második pénteken volt. A mütét után nagyon véreztem, estére már jól gyengült. Másnap megint semmi, harmadik nap is semmi. És a negyedik nap reggel indult újra, egész nap menzis fájdalmaim voltak, egy-egy kisebb görcs is.
Nekem ilyen volt, de mástól is hallottam hogy leállt a vérzés másnap, és aztán 1-2 nap után újre kezdődött. Állitólag aki már szült, annak kevesebb a vérzése missed után. Nekem már kettő sima szülésem volt, igy a tágitást legalább megúsztam mind a két esetben.
Lelki részéhez sok erőt kivánok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!