Missed ab utan vagyok 6 nappal, ma megint elkezdtem verezni, normalis?
Szia!
Én voltam hasonló cipőben. A műtét után sokat feküdtem,szinte másnap már nem volt vérzésem se.3 napot még pihiztem de ezekben a napokban úgy görcsöltem,hogy az ügyeleten kötöttem ki,ahol azt mondták,hogy jobb lenne ha csinálnám a napi teendőket ,sétálgatnék,mert nem ürül ki a "cucc" a méhemből.Az UH-n látták is,hogy maradt még bennt alvadt vér.Szóval sétálgattam,dolgoztam,(óvatosan)másnap elkezdtem megint vérezni és a görcsök egyre jobban csökkentek,viszont ezután begyulladt a méhem.Megint dokihoz mentem,ekkor már csak barnás folyásom volt,azt mondta a doki,hogy ez már gyulladásos váladék,gyógyszert kaptam rá.
A görcseidnek szerintem már el kellett volna hogy múljanak.Menj el a dokihoz vissza,hogy megnézzék kitisztult-e a méhed és,hogy nincs -e probléma.Jobb félni,mint megijedni!
Szia!
Nekem november 13-volt missed ab műtétem 8 hetesen(elhalt a vérszegénységem miatt).A műtét után 2,5 héti véreztem intenzíven amit erős görcsök kísértek úgyhogy szerintem a Tiéd normális.Egyébként Nekem a műtét meg a vérzés elmúlása után tegnap jött meg először és nagyon sok a vér mennyisége,meg nagyon vérzek úgyhogy készülj fel,hogy a következő vérzés lehet nem lesz normális...
Első vagyok!
Kedves második válaszoló!Nekem az ügyeleten azt mondta a doki,hogy ne vegyek be görcsoldót,mert a görcsök préselik ki a vért a méhből,meg azt aminek ki kell ürülni.Rubophent ajánlotta,mert az csak fájdalom csillapító,de nem görcsoldó.
Első vagyok.Hát akkor kár,hogy az orvosok véleménye ennyire megoszlik mindenről.Ezért sem tudom már,melyik orvosban lehet megbízni.
Amúgy KINEK HÁNY HÓNAP KIVÁRÁST AJÁNLOTT A DOKI HOGY ÚJRA PRÓBÁLKOZHASSON? Nekem az egyik hármat,a másik 6 hónapot mondott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!