Ha tüszőrepedés után 10 nappal elkezdtem barnázni, az nem nagy probléma ugye? Ez a h. időjárástól is lehet?
12-13-án volt tüszőrepedés,és 22.én este volt egy pici barna,de csak a papíron.26 naposak a ciklusaim, ma 25.nap megjött rendesen. Barátcserje kapszulát szedek,sztem sokat segített:
áprilisi görbém: [link]
májusi: [link]
a mostani: [link]
Szia! Én is szedtem barátcserje kapszulát de sajnos nem segitett. Aztán most ráakadtam egy nőgyógyászra aki nem csak a leletekkel és a fizikai testtel foglalkozik, hanem a lélekkel is. Először is azt ajánlotta, hogy nézessük meg a szobánkat, hogy jó helyen van-e az ágyunk másodszor pedig elküldött egy kineziologushoz.
Eddig nekem is a luteális szakaszom 11-12 nap volt, a ciklusaim pedig 26 naposak. Ma vagyok a 31. napon, viszont a tesztem eddig negativ.
Ezt találtam:
A legtöbb ciklusban a cl alá esik a hőmérséklet a menstruációt megelőző napon vagy a menstruáció napján. Ez azzal áll összefüggésben, hogy a sárga test abbahagyja a progeszteron termelését, amely a magas hőmérsékletért volt felelős.
Nekem csak 25cn esett le a hőm!
A luteális szakasz hossza nem változik jelentősen ugyanannál a személynél. Normális esetben 12-16 napos. Ezzel ellentétben a ciklus első fele (follikuláris szakasz) nagy változásokat mutathat.
Követkel okai lehetnek annak, ha a luteális fázis 10 napnál rövidebb:
# Ez utalhat sárga test elégtelenségre , amely a teherbeesést jelentősen megnehezíti vagy meg is akadályozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!