Baba várók, kismamák! Nem aggódtok a H1N1 miatt? Beadatjátok magatoknak a védőoltást majd? Kifejezetten a veszélyeztetettek közé tartozunk.
Egyrészt: amitől nagyon rettegsz, azt szépen be is vonzod... Így aztán jobb a félelmet megpróbálni "elkülöníteni" (Nem én félek, csak bennem van a félelem). Azután inkább azt szajkózni, hogy egészséges maradok.
Másrészt azért én is megkérdeztem az orvosomat, azt mondta, eszembe ne jusson, semmilyen védőoltást sem szabad beadatni! Még a férjemnek sem javasolta!
Ha mégis nagyon félsz, viselj maszkot, szedj C-vitamint, akár nagy dózisban, az nem árt. Hátha ezek megnyugtatnak!
Remélem segítettem, boldog és EGÉSZSÉGES babavárást kívánok.
Ja, és mi kismamák nem hogy fogékonyabbak, de sokkal immunisabbak vagyunk a betegségek ellen!! :) Ha hiszel a testedben, gondoskodik rólad. :)
Semmi pénzért nem oltatnám be magam!!
Pont ma hallottam a hírekbe, hogy még nagyban tesztelik a szérumot, de már gyártják.. na ez magyarország...
Kiderülhet, hogy nem is jó a szérum, de már legyártottak pármillió adagot, amit te fogsz megkapni...
na nem, köszi!!!
Amúgy a mumsz, kanyaró sokkal veszélyesebb, és gondolom az ellen sem otlatod magad!!
ez csak tömeghisztéria!!
Én sem értem, miért kell lepontozni, csupán azért,mert elmondja valaki a véleményét. És az az ellenzők táborát gyarapítja.... :(
Egy korábbi hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!