Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba várók, kismamák! Nem...

Baba várók, kismamák! Nem aggódtok a H1N1 miatt? Beadatjátok magatoknak a védőoltást majd? Kifejezetten a veszélyeztetettek közé tartozunk.

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 14:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
Oltás helyett inkább erősítsétek az immunrendszert, sok gyümölcs, zöldség. Homeopátia szedhető biztonsággal a várandósság alatt. én 18 hetes vagyok és két hete szedem az Oscillococcinumot. heti 1 ampulla fél a maminak fél pedig a leendő apukának. így megelőzhető az influenza. egyébként várandósság alatt semmilyen védőoltás nem javasolt.
2009. szept. 10. 17:21
 22/28 anonim ***** válasza:
39%

Egyrészt: amitől nagyon rettegsz, azt szépen be is vonzod... Így aztán jobb a félelmet megpróbálni "elkülöníteni" (Nem én félek, csak bennem van a félelem). Azután inkább azt szajkózni, hogy egészséges maradok.

Másrészt azért én is megkérdeztem az orvosomat, azt mondta, eszembe ne jusson, semmilyen védőoltást sem szabad beadatni! Még a férjemnek sem javasolta!

Ha mégis nagyon félsz, viselj maszkot, szedj C-vitamint, akár nagy dózisban, az nem árt. Hátha ezek megnyugtatnak!

Remélem segítettem, boldog és EGÉSZSÉGES babavárást kívánok.

Ja, és mi kismamák nem hogy fogékonyabbak, de sokkal immunisabbak vagyunk a betegségek ellen!! :) Ha hiszel a testedben, gondoskodik rólad. :)

2009. szept. 10. 19:04
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Semmi pénzért nem oltatnám be magam!!

Pont ma hallottam a hírekbe, hogy még nagyban tesztelik a szérumot, de már gyártják.. na ez magyarország...

Kiderülhet, hogy nem is jó a szérum, de már legyártottak pármillió adagot, amit te fogsz megkapni...

na nem, köszi!!!

Amúgy a mumsz, kanyaró sokkal veszélyesebb, és gondolom az ellen sem otlatod magad!!

ez csak tömeghisztéria!!

2009. szept. 10. 21:10
 24/28 anonim ***** válasza:
2009. szept. 10. 23:25
 25/28 anonim ***** válasza:
39%
Azt nem értem,hogy itt egymás után ugyan azt irják,hogy nem oltatják be magukat,mégis az egyiket lepontozzátok,másikat nem!Hogy is van ez?Amugy én se,semmi pénzért nem oltatnám be magam egy olyan vakcinával,méreggel,amit nem igazoltak!
2009. szept. 11. 10:01
 26/28 anonim ***** válasza:

Én sem értem, miért kell lepontozni, csupán azért,mert elmondja valaki a véleményét. És az az ellenzők táborát gyarapítja.... :(

Egy korábbi hozzászóló.

2009. szept. 13. 19:35
 27/28 anonim ***** válasza:
Valaki itt szépen lepontozott minket akik azt írták,hogy nem oltatnák be magukat.MIÉRT?
2009. szept. 14. 13:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de 2-szer irtam én is itt ugyan azt,csak más szavakkal,és annyira nagy volt a 2 pontozás között az arány,hogy jot mosolyogtam.de engem ezek a pontozások vhogy nem izgatnak,mert mindenkinek lehet bármilyen véleménye!kinek ez,kinek az.ha most 0 pontot kapok,AKKOR SE OLTATOM BE MAGAM MÉREGGEL!!!NEM MAGAM,A BABÁM!!!!
2009. szept. 15. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!