Baba várók, kismamák! Nem aggódtok a H1N1 miatt? Beadatjátok magatoknak a védőoltást majd? Kifejezetten a veszélyeztetettek közé tartozunk.
Kedves londoni kismama!!!!!!
En eggyutt erzek veled,enis Londonban elek a fiuk nemegy beteg is volt itt akikkel lakunk,de meg nem az a virus,de ez csak ido hogy mikor hozza haza az egyikuk...En 19hetes kismama vagyok es nagyon parazok....Sot majnem minden nap utazok,metrozok Stratfordbol a Victoria....Nagy gaz amugy......Nagyon-nagyon felek,remenykedjunk,mast ensem tudok.....
Úr Isten 16.29es nem mondod, hogy beveszed ezt a halál chipet... Jézus ereje... ekkora elmeroggyantságot. Kezeltetni kéne a kitalálót, meg azt is, aki beveszi..
Én nem oltatom be magam, mert sima influenza ellen sem oltatnám. Ez sem másabb, csak fel van fújva, hogy jaj most mi lesz velünk. Semmi. Egyik télen sem lett még semmi velem, pedig minden áldott évben van influenza. És ezt az orvosok is megerősítik.
18 hetes vagyok és én is az ellenzők táborát gyarapítom. Sokkal jobban félek egy ki nem próbált és ki nem forrott oltástól mint a betegségtől! Influenza eddig is volt, eddig is sokan haltak bele (a szövődményekbe vagy mert egyéb akut problémáik is voltak) csak most megint van miből pénzt és hírt csinálni.
Meg sem kérdeztem a dokimat, ennyi logikám nekem is van, kizárt, hogy én beadatom magamnak!
Túl gyorsan elkészült az oltóanyag mást évekig tesztelnek ez meg 2 hónap után beadható.Nevetséges.Csak ijezgetik az embert.Én sem adatom be.EÜ-ben dolgoztam soha nem adattam be egy influenza elleni oltást sem és nem is voltam beteg.
18 hetes km
És mikor a h1n1 mutálódik a téli influenzával adathatjátok be a következő védőoltást.
Én nem adatnám be. Nekem is gyanús ez a nagyon gyorsan elkészült oltóanyag.
Jó volt a link is az elején valahol, de ezt minden betegségre el lehet mondani, hogy a kismama fogékonyabb a betegségre és a magzatot nem csak a h1n1, hanem a sima mezei influenza és egyáltalán minden létező betegség veszélyezteti. Egyáltalán honna tudják, hogy mennyire káros a magzatra, mert olyat nem találko, hoy hány kismama kapta el, és hány magzatot figyeltek meg. És egyáltalán tesztelték már kismamákon ezt a vakcinát, vagy ven egyáltalán olyan kismama aki ilyen tesztnek aláveti megát. Hát én tuti nem tenném.
Amúgy nekem is lenne félni valóm, csepel mellet lakom (ami ugye jelenleg az egyik gócpont) és a férjem ott megy keresztül minden áldott nap, hol tömegközlekedéssel, hol kocsival, ja és a szomszédunkba napi rendszerességgel jár egy hölgy, aki csepeli. Egyszerűen be kell tartani a megfelelő óvintézkedéseket, amit naponta kb háromszor mondanak be hírekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!