Létezik, hogy két részletben ment el a nyákdugó?
Figyelt kérdés
Elsőnek biztos voltam benne, hogy az az. De utánna pár órával később volt még egy ugyanolyan a WC-ben, csak kissebb. Azóta semmi. Ez tegnap este történt.
38+2 hetes Kismamut
2009. aug. 26. 13:48
1/4 anonim válasza:
Igen, nekem pár nap múlva távozott a 2. fele és rá pár napra született a lányunk :)
2/4 anonim válasza:
Szia. Nekem 2 napig távozott folyamatosan, kis darabokban. 4 nap múlva megszületett a kisfiam.
3/4 anonim válasza:
Szia! Igen létezik ,nekem is szombaton ment el egy jó nagy darab,és vasárnap meg hétfőn is még egy egy kisebb. Mondtam a szülésznőnek és mondta hogy az volt az több részletben távozgat. De én még azóta egyben vagyok,pedig ugy számitottam már rá,hogy menni kell.
38+4 hetes
4/4 anonim válasza:
Nekem is két napig tartott, míg elment a nyákdugóm, egy hét múlva szültem császárral. Bár akkor a babának még esze ágában sem volt kijönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!