Lézetik, hogy több részletben megy el a nyákdugó?
39 hetes kismama vagyok, és múlt szerdán ment el a nyákdugóm kissebb barnás-véres váladék...egyre erősődő derékfájásom van azóta hol csak este-hol egésznap! Azóta voltak váladékok is hol áttetsző-hol fehéres,1 ujjnyira voltam nyitva, tegnap voltam dokinál aki szerint normális a váladék, megvizsgált és bő 1 ujjnyira vagyok nyitva de bevallom nagyon fájt ahogy vizsgált és a vizsgálat után egész nap nagyon nagyon fájt a derekam, illetve a hasam alja ma reggel egyfolytában távozik a nyákdugó megint barnás kocsonyás áttetsző valami de most nagyon sok! A derekam fáj! 26ra vagyok kiirva!
Szerintetek létezik hogy több részletben megy el a nyákdugó?
És hogy ez a nyák most attól megy el mert magától lökődik ki, vagy mivel tényleg nagyon fájt ahogy vizsgált a doki lehet "miatta" löködik ki?
Mikorra várhatom a babát, mert én ezek után azért ha nem is a héten de jövöhét elejére számitok rá, remélem túlhordásról nem lesz szó mert egyre nehezebb már:(!!!
Köszönöm a válaszokat!!!
Szia!
Olvastam egy cikkben,ahol azt írták a nyákdugó több részletben is távozhat.(Persze még mindig megvan az esélye,h hülyeséget írtak,és mivel elsőbabás vagyok,így nincs még tapasztalatom.)A baba innentől kezdve bármikor úgy dönthet,h ő most megszületik:)De akár még túlhordás is lehet belőle.Derékfájásra meg próbáld ki ezt:
Száraz erőspaprikát apróra törsz egy zárható üvegbe és ráötesz annyi olajat,h ellepje.(Oliva azért jobb,mert a bőr jobban szereti,mint a napraforgót.)Kb fél óránként forgatod az első néhány órában.Utána is néha.Akkor lesz kész,amikor szép piros már az olaj.Ezt leszűröd,és kétnaponta bekened vele a derekedat.H ne fogon össze mindent rakj rá folpackot.Ha kicsípi a bőrödet,akkor körömvirággal kend be.Nagyon jó fájdalomcsillapító,és nem árt a babának.De arra figyelj,h semmit ne kenj össze vele,mert szinte lehetetlenség kimosni.
Könnyű szülést!Már mindjárt itt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!