31 hetesen lehet-e fürdeni még a Balatonban? Múlt héten vizsgálták a méhszájat,3000-es volt. Kockáztassak, vagy már inkább ne?
ilyenkor ha elkapsz valami fertőzést, aminek nagy a valószínűsége akkor már elég nehezen tudják kikezelni és ez szüléásnél nayg problémákhoz vezet, jól gondold meg!! fOntosabb e egy fürdőzés mint a babád egészsége?????????????? én mióta kisnmama vagyok azóta csak zuhanyzom, nem hogy a Balatonba fürödjek, vagy strandoljaljak és azért csak kibírtam mert már a 38 hetet is betöltöttem!!
Jó döntést, további kelllemes babavárást!!
Szia!
Teljesen zárt méhszájjal is elkaphatsz bármilyen hüvelyi fertőzést.Főleg,mert terhesen sokkal fogékonyabbak is vagyunk rá.Én sem kockáztatnék a helyedben.
Üdv,36 hetes kismami.
Tiszta hülyeség! Ha valaki hajlamos fertőzésekre, még az anyós vagy a barátnő wc-jén is összeszedi, ha viszont nincs ilyen gondja, a Balaton se fog ártani. Teljesen zárt méhszáj esetén még javasolják is az úszást, mert nagyon jót tesz anyának is, babának is. A természetes vizeink közül pedig a Balatonnak van a legjobb vízminősége, pláne még főszezon előtt.
Fürödj nyugodtan, ha jólesik. Mindig csak a saját érzéseidre hallgass, senki másra. A te tested, neked jelez, figyelj rá. Érezni fogod, hogy mi a jó neked/nektek.
Kellemes fürdőzést és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!