Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen lehet-e fürdeni...

31 hetesen lehet-e fürdeni még a Balatonban? Múlt héten vizsgálták a méhszájat,3000-es volt. Kockáztassak, vagy már inkább ne?

Figyelt kérdés
2008. máj. 30. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
A baárnőm a Balatonból ment szülni:) Én az első harmadban fürödtem benne, mikor mindenki otthon kíméli magát. Ezt neked kell érezni, hallgass a balső hangra, akkor baj nem lehet.
2008. máj. 30. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
barátnőm:)
2008. máj. 30. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:

ilyenkor ha elkapsz valami fertőzést, aminek nagy a valószínűsége akkor már elég nehezen tudják kikezelni és ez szüléásnél nayg problémákhoz vezet, jól gondold meg!! fOntosabb e egy fürdőzés mint a babád egészsége?????????????? én mióta kisnmama vagyok azóta csak zuhanyzom, nem hogy a Balatonba fürödjek, vagy strandoljaljak és azért csak kibírtam mert már a 38 hetet is betöltöttem!!

Jó döntést, további kelllemes babavárást!!

2008. máj. 30. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem kockátatnék.Én is tökre vigyázok mindenre de sajna mennem kell a városba vizsgálatokra és óhatatlan,hogy ne menjek közös wc-be,így sajna sikerült is összeszednem a múltkor valamit..kikezeltek de majd 10ezrembe került és azóta mégjobban félek.neked meg ha 3000méhszájad van akkor pláne nem..a Balaton sztem egyáltalán nem tiszta,de te tudod csak nehopgy olyan valamit kapj el amit észre sem veszel és a babát meg fertőzi.33hetes kismama
2008. máj. 30. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
A 3000 teljesen zárt méhszájat jelent.
2008. máj. 30. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen zárt méhszájjal is elkaphatsz bármilyen hüvelyi fertőzést.Főleg,mert terhesen sokkal fogékonyabbak is vagyunk rá.Én sem kockáztatnék a helyedben.

Üdv,36 hetes kismami.

2008. máj. 30. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Tiszta hülyeség! Ha valaki hajlamos fertőzésekre, még az anyós vagy a barátnő wc-jén is összeszedi, ha viszont nincs ilyen gondja, a Balaton se fog ártani. Teljesen zárt méhszáj esetén még javasolják is az úszást, mert nagyon jót tesz anyának is, babának is. A természetes vizeink közül pedig a Balatonnak van a legjobb vízminősége, pláne még főszezon előtt.

Fürödj nyugodtan, ha jólesik. Mindig csak a saját érzéseidre hallgass, senki másra. A te tested, neked jelez, figyelj rá. Érezni fogod, hogy mi a jó neked/nektek.

Kellemes fürdőzést és boldog babavárást!

2008. máj. 30. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
A babád bekattan, ha semmit nem csinálsz és egy őrült anyja lesz:)
2008. máj. 30. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Canestenes tampon, vagy joghurtos kinek melyik. aztán egy kis hideg zuhany a pancsi után, és vigyél száraz ruhát a partra, hogy fel ne fázz! Jó fürdőzést! én is jövőhéten megyek! így minimális az esély, hogy bármi baj legyen.
2008. máj. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!