Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jaj, most akkor hány hetes...

Jaj, most akkor hány hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom uncsi a kérdés, de a menses alapján január 30 a szülés időpontja. Viszont december 10.-én már 35 hetesnek mondtak az UH méretei alapján.

Most akkor mikorra várjuk nagyjából a kislányunkat. Az utolsó UH szerint most 38 hetes körül lehetek..

2013. jan. 1. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
az én dokim mindíg a mensi szerinti dátumot nézi, az uh szerinti ilyenkor már gyakran eltér, mivel a 4kilós baba is fejlett baba meg a 2800grammos is :D Ultrahangnál a 12. hetit szokták felénk figyelembe venni. Remélem segítettem 40hkm
2013. jan. 1. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem a doki ,jelzem professzor, azt mondta mindig mindent az utolsó vérzés alapján kell számolni mindegy mit mond az ultrahang.,ha biztosra tudod mikor volt az utolsó vérzés első napja,akkor az alapján kell legyél kiírva szülés várható idejére.

szóval január 30. (de ettől függetlenül nem biztos hogy pont aznap fog születni a baba) ez lehet

+/- 2hét is akár.

BUÉK

2013. jan. 1. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

A 12 hetes ultrahangon volt eltérés a számított és a mért kora között?

Az inkább mérvadó, mint a végén készült uh.

Amúgy a fiamat annak idején a 30 hetes uh-n 2 héttel mérték nagyobbnak, mégis 4 nappal a számított idő után született, 3460g-al, és 60cm-vel: hosszú volt, hosszú lábbakkal, ezért számolta nagyobbnak az uh.

2013. jan. 1. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Nekem mindig a mensi időpontját vették figyelembe, pedig a 9 hónap alatt voltak eltérések az uh-n, de hát ez előfordul. Én amúgy végül 3 nappal a kiírt után szültem.
2013. jan. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!