Mi a véleményetek? Pozitív vagy negatív a teszt?
2012. dec. 31. 18:19
11/18 anonim válasza:
Az első képen halvány pozinak tűnik a többin negatívnak.holnap tesztelj:)
12/18 A kérdező kommentje:
Negatív lett. Nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek!
2013. jan. 1. 07:33
13/18 betta55 válasza:
Mikor kéne megjönnie?nekem 3-án,de már gyengén barnázok.ne keseredj el,majd ebben az új évben összejön nekünk is! :-)
14/18 A kérdező kommentje:
29-én kellett volna megjönnie, de azóta is semmi.
2013. jan. 1. 17:14
15/18 anonim válasza:
Holnap vegyél más fajta tesztet és csináld meg.lehet h nem jó az a fajta.nekem a gabriell mutatta ki a többi nem.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha holnapig sem történik semmi, akkor ismét tesztelek. Napok óta mindjárt megjön érzésem van, de csaknem jön meg, pedig többnyire pár perccel az esemény előtt szokott jönni az érzés. De eddig negatívak voltak a tesztek. Holnap kiderül.
2013. jan. 2. 07:46
17/18 anonim válasza:
már nagyon várom a teszted eredményét.remélem ott lesz a második csík.és ha neked pozitív hétvégén én is tesztelek egyet.mert nekem is ilyen volt a tesztem.és mostanában sokszor van hányingerem.viszont nekem most 23.án megjött 1 nap után elmúlt,1 napig semmi nem volt majd 1 napra megint megvolt és utána elmúlt.ami fura mert nekem sosem volt ilyen.szerintetek?
18/18 anonim válasza:
Csináljatok tesztet.szorítok nektek. csintem facelle teszttel és negatív lett és utána sem jött meg.vettem más fajtát pozi lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!