Két negatív terhességi teszt és menstruáció mellett lehet babám, ha már lassan másfél hete hányok, és semmi sem marad meg bennem?
Figyelt kérdés
Semmilyen más problémám nincs, nem megy a hasam és nem fáj semmim sem. Az első tesztet 2 és fél hétre csináltam meg a másikat 3 hét után, és mindkettő negatív lett. Állandóan ennék, hol ezt hol azt kívánok és érzékeny vagyok az illatokra/szagokra is. Hangulatváltozásokat is észleltem magamon. Egész nap fáradt vagyok, bár ez lehet már a kimerültségtől hogy nem marad meg bennem sem folyékony sem szilárd. Barátommal megszakítással védekeztünk. Szerintetek menjek dokihoz vagy felesleges mert nem lehetek terhes?2012. nov. 24. 19:34
1/7 anonim válasza:
Ha másfél hete hánysz, akkor mindenképpen menj orvoshoz. Mikor mensiztél utoljára?
2/7 A kérdező kommentje:
Most van éppen meg.Múlthét péntek óta hányok és szerdán jött meg.Először több volt mint szokott most meg már kezd is abba maradni,voltam ultrahangon is mert a háziorvos elküldött de nem találtak semmi gondot.Nem tudom mi lehet velem.
2012. nov. 24. 19:42
3/7 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy clear blue tesztet is, úgy hallottam az a legmegbízhatóbb. Nekem mensi elmaradás után 2 nappal volt nagyon halvány pozi.
4/7 anonim válasza:
Menj orvoshoz, de ne nőgyógyászhoz. Nem hiszem hogy terhes vagy!
5/7 anonim válasza:
Így már azt gondolom, hogy ez nem nőgyógyászati probléma. A háziorvoshoz menj, majd ő tudni fogja, hogy merre küldjön tovább. Másfél hét hányás sok, ki kell vizsgálni.
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam már 1 hét hányás után dokinál,sürgősségivel küldött ultrahangra,de azt mondták minden rendben van,nem látszik semmi problémáa semerre se.Most holnap viszem vissza a háziorvosnak a leletet,aztán rá két napra vérvétel,de ha addig is hányok akkor már 2 hét lesz!:S
2012. nov. 25. 14:24
7/7 anonim válasza:
Ha tényleg nem marad meg benned semmi akkor nagyon rossz a háziorvosod! Engem 2 nap sugárban hányás után kórházba vittek infúziós kezelésre És akkor már majdnem a kiszáradásnál tartottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!