Terhes vagyok, mit tegyek?
19 éves vagyok, főiskolás, állapotos, a párom 22, dolgozik. Fogamzásgátlót szedtem, de most mégis babát várok, nem tudom mit tegyek. A barátom jól keres, de még mindketten otthon lakunk, lenne hova mennünk, de így még praktikusabb, így spórolunk. A szüleimnek és az ő szüleinek is van még 1 háza, oda mehetnénk. Nagyon félek, még tanulok, dolgozok mellette, nem tudom hogy tudnék-e jó anya lenni, hogy tudnám-e eléggé szeretni, hogy mindent megtudnék-e adni a babának. Ti mit tennétek? Tartsam meg, vagy tényleg nincs most még itt az ideje?
8 hetes vagyok.
Kedves kérdező nem kell pánikba esni amiatt,hogy jó anya leszel-e meg ilyenek.Nekünk tervezett baba volt,még is amikor harmadik próbálkozásra sikerült és pozitív lett a teszt,akkor én is leültem a székre és elkapott a bizonytalanság,hogy nem-e jön-e túl korán és jó anya leszek-e.Szerintem ezen minden első babás kismama átesik, ezen a ,,pánik,, időszakon,hogy bizonytalan a dologban.De bennem emiatt sem merült fel az elvetetés gondolata,mivel mondom tervezett volt. :) Hidd el,ahogy telik majd az idő,és egyre nagyobb lesz a pocid,amikor először fogod érezni a babádat mozogni,amikor majd látod az Uh-okon,hogy milyen szépen fejlődik egyre biztosabb leszel abban,hogy igen is jó anya leszel és fel fogod tudni nevelni. :))
Én azt mondom,hogy jól döntöttetek,és szívemből gratulálok a babához!!!Jó egészséget nektek és sok boldogságot!! :)
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!