Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, mit tegyek?

Terhes vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, főiskolás, állapotos, a párom 22, dolgozik. Fogamzásgátlót szedtem, de most mégis babát várok, nem tudom mit tegyek. A barátom jól keres, de még mindketten otthon lakunk, lenne hova mennünk, de így még praktikusabb, így spórolunk. A szüleimnek és az ő szüleinek is van még 1 háza, oda mehetnénk. Nagyon félek, még tanulok, dolgozok mellette, nem tudom hogy tudnék-e jó anya lenni, hogy tudnám-e eléggé szeretni, hogy mindent megtudnék-e adni a babának. Ti mit tennétek? Tartsam meg, vagy tényleg nincs most még itt az ideje?

8 hetes vagyok.

2012. dec. 31. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a legjobb megoldás,ha leülsz beszélgetni a pároddal és a szüleiddel és közösen eldöntitek mi legyen.
2012. dec. 31. 19:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szülőkkel már beszéltünk, anyuékkal madarat lehetne fogatni, és a barátom szülei is örülnek neki, párom elmondta, hogy ő már most imádja a bébit, annak ellenére, hogy abszolút nem volt betervezve a baba. Tulajdonképpen én sem számítottam rá, hirtelen pánikrohamban írtam ki a kérdést, de meg fogjuk tartani, és fel fogjuk nevelni a babánkat. Persze félek, leginkább attól, hogy elég lesz e a várandósság ideje, hogy felkészüljek a baba érkezésére, hogy jó anya leszek-e, fogom-e tudni, hogy mikor miért sír stb...
2013. jan. 1. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező nem kell pánikba esni amiatt,hogy jó anya leszel-e meg ilyenek.Nekünk tervezett baba volt,még is amikor harmadik próbálkozásra sikerült és pozitív lett a teszt,akkor én is leültem a székre és elkapott a bizonytalanság,hogy nem-e jön-e túl korán és jó anya leszek-e.Szerintem ezen minden első babás kismama átesik, ezen a ,,pánik,, időszakon,hogy bizonytalan a dologban.De bennem emiatt sem merült fel az elvetetés gondolata,mivel mondom tervezett volt. :) Hidd el,ahogy telik majd az idő,és egyre nagyobb lesz a pocid,amikor először fogod érezni a babádat mozogni,amikor majd látod az Uh-okon,hogy milyen szépen fejlődik egyre biztosabb leszel abban,hogy igen is jó anya leszel és fel fogod tudni nevelni. :))

Én azt mondom,hogy jól döntöttetek,és szívemből gratulálok a babához!!!Jó egészséget nektek és sok boldogságot!! :)

22 hkm

2013. jan. 1. 18:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Sok sikert, majd meglátjátok milyen lesz gyerekek! :)
2013. jan. 1. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!