Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki abortuszra...

Van itt olyan, aki abortuszra akart menni, de meggondolta magát?

Figyelt kérdés
Jól döntöttél? Mért akartad elvetetni? És miért tartottad meg mégis? Gondolkodtál az örökbeadáson?
2012. dec. 30. 22:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok megint, minden tiszteletem az előző válaszolóé, hogy megtartotta a babát. Kedves kérdező, neked is gratulálok, szép döntés, remélem, nálatok is minden jól alakul. Talán tényleg nem számít a kor, mindegy, hogy valaki 40 vagy 16 az nem indok arra, hogy a baba ne éljen. Én 6 hetesen amikor megkaptam az orvostól a papírokat, sírtam, hiszen már akkor volt szívhangja a picinek. Egy éjszaka nem aludtam, másnap a férjem elé álltam, és közöltem: képtelen vagyok megtenni, nem megyek abortuszra! Ő csak ennyit mondott:Jó. És nem is problémázott tovább. Az anyagiakat tekintve meg úgy gondolom, ahol két gyerekre jut, ott a harmadikra is, picit több a támogatás,nem lesz nagy gond.

Kedves kérdező, van annak előnye is, hogy ilyen fiatalon bevállalsz három gyermeket, bőven lesz időd felnevelni őket, és neked később már könnyebb lesz, amikor a gyerkőcök már nagyobbak, más meg akkor kezdi.

Kívánok neked is, meg az előző válaszolónak is anyai örömökben gazdag boldog új évet, és minden jót!

2012. dec. 31. 09:47
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon aranyos vagy:)

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!:)

2012. dec. 31. 11:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
én már befeküdtem a kórházba mikor meggondoltam magam, de nem problémáztak az orvosok, nem mondták, hogy hülye vagyok, sőt talán még örültek is a döntésnek.
2012. dec. 31. 12:18
 14/22 A kérdező kommentje:
És mitől gondoltad meg magad ilyen "későn"? Mármint már hogy bent feküdtél...
2012. dec. 31. 12:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Végig úgy éreztem nem akarom ezt, de az egész környezetem ugy állította be, hogy nincs ezzel semmi baj és van vagyok a bolond és, hogy tehetek olyat a gyerekkel, hogy az apja akarata ellenére a világra szülöm, meg voltam ijedve, viszonylag fiatal is voltam, elhittem amit mondanak, hogy "eszedbe ne jusson megtartani", hogy "önzés megtartani, magadnak szülsz gyereket", hogy még csak öt hetes, még szívhang sincs, ne gondolkozz, csináld végig, próbáltam, mert ugy gondoltam hallgatnom kell rájuk, a nálam okosabbakra, akik nem estek felelőtlrnül teherbe, akik normálisan tudnak gondolkodni, nem "szentimentálisan". Befeküdtem, a lány aki mellettem feküdt ikreket várt, szintén fiatal, egyedülálló és elmesélte miért döntött így. Döntött. Ő. Minden mérlegelve. Én meg csak vakon mentem,h legyünk már túl rajta. Azt éreztem ez nem az én döntésem és ha már végig csinálom, az enyém kéne, hogy legyen. Úgyhogy eljöttem.
2013. jan. 2. 19:07
 16/22 anonim ***** válasza:
15-ös, és azóta??
2013. jan. 2. 21:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös. Mit gondolsz, jól döntöttél? Mennyi idős a pici?
2013. jan. 3. 08:26
 18/22 A kérdező kommentje:
Leírom gyorsan, hogy voltam uh-n, de sajnos nem kaptunk jó híreket. Lehet, hogy beteg a kisfiam:(
2013. jan. 3. 08:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. Hányadik hétben vagy? VOltatok másik orvosnál is? Semmiképpen ne dönts egy vélemény alapján. Mennyire beteg? Sok erőt és kitartást, nyugodtan írj, ha beszélgetésre, támogatásra lenne szükséged, átérzem a helyzetedet. Biztos a többiek is így vannak vele.
2013. jan. 4. 22:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a 12 héten az orvos azt mondta, súlyos fejlődési rendellenességet lát, azonnal el kell vetetni. Egy másik orvos meg mindent rendben talált, azóta is minden rendben van, ne add fel, kérdezz meg más orvost is, és írj nekünk!
2013. jan. 5. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!