Kismamak akiknek van meg egy kisebb gyerkoc, nem feltek?
Figyelt kérdés
Nalunk ugy nez ki jon a kovetkezo baba a kislanyom most 20 honapos es 14kg nagyom felek, hogy esetleg art a terheseg alatt a sok emelgetes . Szerencsere nem szereti ha felveszem de akkor is kell emelni kisagyba, etetoszekbe, babakocsiba stb. Tapasztalatok? Ti hogyan csinaljatok vagy oldjatok meg? Nem feltek?2012. dec. 30. 20:50
1/8 anonim válasza:
nem, en nem feltem. Azota mar megszuletett a masodik is. 14 kg nem sok, meg egyebkent is hozza vagy szokva ahhoz, hogy fel kell neha emelni.
En bevezettem egy kis szekecsket (csuszasgatlosat)
2/8 anonim válasza:
már nem félek˙;)fiaim 18 hónaposak voltak amikor kiderült hogy bizony jön a kis tesó,emelgetés eddig is ritkán volt és megértik hogy baba a pocakban van és nem emelhetem fel őket,a fürdésnél féltem hogy nem tudom őket kiemelni a kádból de egy ládikára lépnek be majd azon ki:)nyugi minden oké lesz és így a jó kisebb korkülönbséggel,majd meglátod;)
3/8 anonim válasza:
Az én Fiam 21 hónapos, most dolgozunk a Kistesón, de én nagyon félek :-( A Fiam igen eleven, sokszor nehéz vele fizikailag, nagyon ölbebaba is ... Reménykedem, hogy nem lesz gond.
4/8 anonim válasza:
Nem, nem félek! A hatodikkal vagyok terhes, és mindig kis korkülönbséggel (16-24 hónap között) követték egymást a gyerekek, tehát sokat emelgettem az aktuális legkisebbet, és sosem lett belőle gond! Hacsak nem vagy veszélyeztetett terhes, ne izgulj ilyenek miatt!
5/8 anonim válasza:
3-mas!!amíg félsz ne vállalj másikat,mert nem fogod bírni:(...ellenben az utolsó helyében tuti megőrültem volna:)))
6/8 anonim válasza:
11kg a lányom és bizony emelgetni kell még sokszor. Nem volt eddig gondom belőle. A szervezet is hozzá van már szokva. Ugye azt szokták mondani, hogy amit terhesség előtt csináltál, azt alatta is csinálhatod kicsit lightosabban.
7/8 anonim válasza:
Nekem 2 gyerekem van,a kisebbik 27hónapos.
Hamarosan szülök.Nem okozott semmilyen gondot a babavárás alatt a nagyok ellátása.Kicsit többször és korábban kezdett keményedni a hasam.
Gratulálok!
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!Megnyugodtam!!
2012. dec. 31. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!