Van itt olyan, akinek 30 hetesen 1200 gr körül, esetleg kisebb súlyú volt a babája?
Figyelt kérdés
30 hetesen,3 naposan ennyire becsülte a gép a babám súlyát,így "visszaminősítettek" 28 hetes,4 naposnak,pedig biztosan vagyok már 30 hetes,mert az utolsó menstruációm május 15-én volt.Mindenhol 2 héttel nagyobb babákról,nagy súlyú babákról olvasok,de kisebbről alig :(2012. dec. 30. 16:22
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj. Nekem 30 hetesen 1222g volt az első lányom, aztán kereken 3 kilóval született, pedig méhen belül még vissza is esett a súlya.
3/9 anonim válasza:
Szerintem se aggódj, az csak egy becsült érték!!! Erősen becsült, mert ha egy picivel arréb mér, vagy kisebbet, akkor a gép nem fog "jól" számolni. Nekem van két lányom, az első 3350 g-mal, a második 4050 g-mal született és mindkettőnek 1900 g volt a becsült súlya...
4/9 anonim válasza:
szia nekem 32 hetesen 1600grammra becsülték a fiamat. 38.hétre született 2150gmal 45cmrel. de nekem a méhlepénnyel is gondok voltak. nem mondott a dokid semmit ? mert ha nagy gond lenne sztem mondana. egyébként ma már 10 hós a fiam és teljesen egészséges
5/9 anonim válasza:
nekem 1295grammra mondták 30hetesen, és 2600zal született, de ő is mindig kisebb volt, mert nagyon sokszor volt rátekeredve a köldökzsinór, ami nem volt elzáródva, de nagyon vékony is volt neki, így nem jutott elég táplálékhoz. De szimplán csak csontsovámy volt-mármint egészséges, semmi baja, csak iszonyú vékony volt, mikor született. Nem volt rajta sok zsírpárna, lógott a bőr rajta. Idekint viszont nagyon nőtt, 3,5hósan már megduplázta a súlyát.
Jó egészséget nektek!!!
6/9 anonim válasza:
Nem kell 100%-ra venni ezt a becsülést. Nekem 3kg-ra becsülte a doki, 38 hetesen, 2370g-al született, most 4 hónapos és 6kg :)
7/9 anonim válasza:
Nekem is május 15 volt az utolsó mensim, rendes 28-29 napos ciklusaim vannak, a párommal 25-én voltunk együtt, és 28-án volt peteérésem. Múlthét hétfőn voltam bent a klinikán, és akkor írtak 31 hét 2 napot és 1770g-ot.
8/9 anonim válasza:
Nekem az előző terhességemnél végig azt mondta a doki, hogy nem lesz túl nagy babám, ehhez képest 12 nappal előbb(!) 3800 g-mal született... Ennyit a mérésekről!
9/9 A kérdező kommentje:
Mekkora megkönnyebbülés tudni ezt :)Köszönöm szépen.
2013. jan. 1. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!