Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 éves kismama vagyok fontos,...

24 éves kismama vagyok fontos, hogy elvégeztessem a Down-kór vizsgálatot? A dokim emlitette de azt mondta hogy nem kötelező. De ha meg szeretném mégis csináltatni kezembe nyomott egy sárga cseket, hogy fizessem be és azzal menjek vissza.

Figyelt kérdés

Kombinált-teszt=9000

Quartett-teszt=19000

Integrált-teszt=29000

2012. dec. 30. 12:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
De úgy tűnik, hogy felétek fizetős ez a vizsgálat. Vannak kórházak, ahol ingyen csinálják, és vannak, ahol térítés ellenében. Ha ingyen szeretnéd, akkor gyorsan nézz utána, hogy hol csinálják ingyen, és mi annak a módja, hogy neked is ingyenes legyen (nem tudom, hogy létezik-e ilyen). Felénk ingyen van, de én pénzt ilyen vizsgálatért biztosan nem adnék...
2012. dec. 30. 13:10
 12/36 anonim ***** válasza:
Ha nincs rá esély, mert nem esel a kockázati csoportba, akkor fizetni kell érte. Csak ugy kitaláltad hogy kell, vagy rossz lett valami eredmény?
2012. dec. 30. 13:11
 13/36 anonim ***** válasza:
ja vagyis a mennyiért az megvan csak az nem hogy hol?
2012. dec. 30. 13:11
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem csak emlitette a dokim ha gondolom megcsináltathatom!
2012. dec. 30. 13:14
 15/36 anonim ***** válasza:
Akkor felesleges. Lehet 3 meg 4D ultrahang rá is menni, meg lehet maga orvosnál is szülni, lehet 300 ezerért babakocsit venni, stb. Ha nincs a normalis tol eltérő kockázati esélyed, nem kell.
2012. dec. 30. 13:16
 16/36 anonim ***** válasza:

Én felvidéki vagyok, itt ingyen van, kötelező, leveszik a vért, aztán megint, és az eredményt megmondják. Ha jó, akkor oké, ha rossz, akkor küldenek össze-vissza...

Nekem mindkétszer jó volt, hála égnek.

Egyiknél 24 másiknál 25 voltam.

2012. dec. 30. 13:29
 17/36 anonim ***** válasza:
En 25 eves vagyok,nekem is mondtak hogy lehet megcsinaltatni,es kaptam brossurat is de mivel megvan a tesztel a veteles eselye ezert mi nem fogjuk megcsinaltatni! Ha az eredmenyeid jok akkor szerintem neked se kell megcsinaltatnod,de ezt mindenki maga donti el..
2012. dec. 30. 13:37
 18/36 anonim ***** válasza:
Én vidéki vagyok.Nálunk kötelező volt,kombinált teszt saját költség volt.Hál istenek minden oké volt.30éves vagyok 36hkm.
2012. dec. 30. 14:09
 19/36 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen meg szerettem volna csináltatni, az Istenhegyi Géndiagnosztikai központban csinálták, egy 20 perces ultrahang + egy vérvétel, semmi vetélési kockázata nincs. 30e ft volt, minden rendben volt. később is oda mentünk egy UH-ra, minden oké, nekünk fontos volt a vizsgálat.
2012. dec. 30. 14:54
 20/36 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok. A dokim csak tájékoztató jelleggel beszélt a tesztekről, nem beszélt rá, mi mégis úgy döntöttünk akkor hogy megcsináltatjuk.

21/L , 11 hós baba anyukája

2012. dec. 30. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!