Ikergyerekekkel kutya az első perctől fogva? Mármint van egy basset houndom, szerintetek mi lesz, ha meglesznek a babák?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 15:47
11/12 anonim válasza:
Egyet értek azzal,hogy ha már vállaltátok a kutyát,akkor ki kell tartani mellette és nem eldobni,mert jönnek a gyerekek.Nyugodtan lehet együtt tartani gyereket basset hounddal.Kicsit több munka,több takarítás,de nem lehetetlen.Ha szereted a kutyádat meg ér ennyit.Nekem is basset houndom van és ugyan nincs gyermekem,de egy gyermekotthonban dolgozom.Rendszeresen behordom.Imádja a gyerekeket és bármit eltűr nekik.Csak ha nagyobbacskák a gyerekek,nem szabad hagyni,hogy nyúzzák,cibálják.Nem azért mert bántaná őket,hanem a kutya érdekében.
12/12 anonim válasza:
Én vagyok ez a válaszoló: 2009-08-25 17:13
Azóta megszületett a kisfiam, már 3 hónapos. A kutyámnak bemutattam, ahogy írtam, ő pedig azóta úgy védi, mint a falka legfiatalabb kölykét. Szagolgatja, nyalogatja (ha hagynám :-), ha vendég jön, akkor közéjük áll, hogy megvédje. Ha nem hallom meg azonnal, amikor sír, akkor ugatva figyelmeztet. A gyerekszoba ajtaja elé ül, amikor reggel elmegy a férjem dolgozni. Szóval csak pozitív tapasztalataim vannak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!