Az első szexnél a kutya póz milyen?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és a barátnőm is.
Nem szeretem így első ránézésre a misszionáriust :S
Szerintem ez a legkényelmesebb mint 2 nknek nem ?
18f
2011. aug. 10. 22:45
2/12 anonim válasza:
Szerintem probaljatok ki mindegyiket,mindegyik jo...es kell a valtozatossag;-)
3/12 anonim válasza:
kutyapóz a legjobb szerintem. de ne úgy kezdjétek, hanem normálisan, utána válthattok kutyapózra.. csak legyen meg az eleje a fekvős jelenet :D
4/12 anonim válasza:
Elsőre nem... elsőre, másodikra a hagyományos a legjobb, de utána is egy darabig. Ha a barátnődnek is első, akkor szerintem ne kutyában kezdjétek, mert sokkal fájdalmasabb és személytelenebb lesz... az elsőnek nem kizárólag a szexről kéne szólnia.
5/12 anonim válasza:
Sztem a lovagló a legjobb, az tutira átszakítja!
6/12 anonim válasza:
miért mi bajod volt a "dumámmal" csak leírtam a véleményemet..
7/12 anonim válasza:
Először véletlenül se. Nincs meg benne az az intimitás és romantika, amivel széppé, és meghitté tehetnéd a barátnődnek a legelső együttlétet.
8/12 anonim válasza:
Igaza van. Nem hiszem, hogy a legtöbb csaj úgy akarja elveszteni, hogy közben még a pasi arcát sem igen látja, meg sem csókolja közben.
9/12 anonim válasza:
hát ezen ne is gondolkozz. maradjatok a hagyományosnál. ha a barátnőd később szeretné kutyapózban, akkor hajrá. de előszőr semmiképp.
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet. Nekem sokadik alkalommal is kellemetlen volt a behatolás kutyában és túl mélyre megy. Semmiképp nem ajánlanám első alkalomhoz. Próbáljátok először a hagyományos lovaglót és misszionáriust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!