Mennyire alaposan követik végig Angliában a terhességet? Milyen ott a terhesgondozás?
Szia.
azt nem tudom,hogy Angliában hogyan zajlik a terhesgondozás.Ne´metországban,pl nem kell védönöhöz járni.Mindent elrendeznek ha me´sz a kontrollra.me´rések,baba szívhang,ve´rvétel,stb.Szerintem ez sokkal jobb itt,mint otthon.
Viszont itt nem csinálnak EKG-t.Valamiböl kicsit többet,valamiböl kevesebbet.Szerintem nincsen eggyik között sem nagy különbség.Minden országnak meg kell csinálni a legfontosabb,e´s szükse´ges vizsgálatokat.
Szia!
Minden országban más és más a terhesgondozás. De még Magyarországon is vannak eltérések. Én két dokihoz és két kórházhoz tartoztam, és volt olyan vizsgálat, amit egyikben végeztek a másikban nem. Vidéken szintén más vizsgálatot végeznek, mint Budapesten. Rokonomnak vidéken nem végezték el amit nekem Pesten és fordítva. Tehát elég változó még Mo-n belül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!