Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. után mennyi idő...

Missed ab. után mennyi idő múlva jött meg nektek? Én már nagyon várom, de még semmi.3,5 hét telt el a műtét óta, és még semmi. Már aggódok, hogy most mi van?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 14:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Eljött a 35. nap, és még nyoma sincs, hogy egyáltalán meg akarna jönni! :S Mostmár kezdek aggódni. Láttam, hogy itt a legtöbbötöknek 35 napra jött meg, nekem meg semmi :(

Most mit csináljak?

2009. szept. 6. 20:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem 28 napra jött meg. Nem volt különösebb panaszom, de azért ittam naponta a cickafarkfű teát, hátha "erősít". Előtte rendszeres volt a mensid? Nem volt ilyen gondod? Ja meg szedtem e-vitamint is.
2009. szept. 6. 20:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Még nyugodtan várhatsz 1 hetet.Ha utánna sem jön meg akkor menj el a dokihoz és ő segít meghozni!

Csak nyugi!Habár én is annyira vártam,h megjöjjön mint még soha!

2009. szept. 6. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 32 napra jött meg, viszont a barátnőmnek 10 hét volt... Ő is volt dokinál, de azt mondta neki, hogy nem ad semmit, várják ki a 10 hetet, aztán majd meglátják. És hát a 10. héten meg is jött a menstruációja.
2009. szept. 7. 08:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Én is szedtem és most is szedem az E-vitamint, mert fél éve voltak ciklusgondjaim, és erre ajánlotta a dokim, amitől viszont be is állt rendesen, és nem volt semmi problémám.
2009. szept. 7. 18:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Végre megjött ma reggel! :) Meg kell vallani még sosem örültem így egy mensinek :D
2009. szept. 8. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!