Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barátom 18 éves . Én 17 ....

Barátom 18 éves . Én 17 . Megúszhatjuk az abortuszt szülő nélkül?

Figyelt kérdés

#okcso
2012. dec. 28. 16:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Mért neked most mennyivel jobb?

Nem mindegy neked, hogy én milyen választ adok?

Egyébként az első válasz az enyém.

2012. dec. 28. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Csak nem értem mire jó ez? attól h most elkezdenek prédikálni nekik semmi sem változik...a felelőtlenség az ő bajuk az h megölik a kicsit megint csak az ő bajuk szerencsére sose kell ezt átélnünk. Tudtuk felelősségteljesen élni. Akinek meg nem jön össze és vágyik rá nem lesz jobb neki akkor sem ha elveteti és akkor sem ha megtartja... ezért inkább tényleg csak a kérdésre kell figyelni. Én így értettem h sokan elkanyarodnak a témától. De persze én ezzel nem téged akarlak leszólni csak hülyeségnek tartom a szentbeszédet. Az ott van annak akire tartozik szerintem...
2012. dec. 28. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Teljes mértékben igazad van, de te is ugyanúgy elkanyarodtál a témától, ahogy én is.
2012. dec. 28. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
ebbe neked is igazad van :)
2012. dec. 28. 18:31
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem, hacsak nem a napokban töltöd a 18-at.

jelen esetben senkit nem érdekel az apa kora, sehol nem számít (pedig egyformán köze van a gyerekhez, de ebbe felesleges is belemenni)

Ha felelőtlenek voltatok, most kell vállalni a következményeit. Feltételezem az anyagi oldala sem megoldott a dolgoknak....

Minél hamarabb avassátok be a szülőket.

Csináltál már tesztet? mikor volt meg utoljára?

Fel kell pörgetni az eseményeket, mert így az ünnepekkor kicsit döcögősen fog menni.

Most már eső után köpönyeg: védekezés-védekezés-védekezés.... nem prédikálok tovább fognak még eleget, de azért gondoljátok végig, a felelőtlenségetek következményeit....

2012. dec. 28. 18:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, Magyarországon nem, itt 18 éves korig a szülőnek kell aláírni a műtéti beleegyezést minden nem életmentő műtétnél, így az abortusznál is. (vagy ha nem hajlandó rá, akkor a gyámhatóságnak hivatalos eljárásban)

Mondjuk Ausztriában 14, Romániában 16 éves korig kérnek ilyesmit.

2012. dec. 29. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!