Folyamatosan visszatérő gomba? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Először 5,majd 15 és 20 hetesen volt hüvelygomba fertőzésem.Most 23 hetes vagyok,másfél hete hagytam abba egy bórsavas kúpkúrát akkor elmúlt és most újra érzem,hogy kezdődik.Az orvosom azt mondta,ha érzem a tüneteket nyugodtan használjak el a 3 darabos canestent. Várjak még 1-2 napot,hátha csak valami külső irritáció vagy kezdjem el ma?Mit tanácsoltok?2012. dec. 28. 10:09
1/3 anonim válasza:
Ha volt már és szted ez megint az akkor kezd el,nincs mire várni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem se várj, csak elhatalmasodik :(
Én pont az ünnepek alatt jártam így, vidéken voltunk, így csak 2 nappal később tudtam elkezdeni a kezelést, de már majd' megőrülök :(
3/3 anonim válasza:
Nekem is kb a 25. hétig volt gombás fertőzésem, szerencsére sikerült kezelni, mindig a dokim írt fel kúpot. Kezdd el ma mindenképp, vagy beszéld meg a dokiddal és váltsatok kúpot, ha ettől mindig visszatér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!