Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart ez a fáradékonyság?

Meddig tart ez a fáradékonyság?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok most és van egy 10 hòs kisfiam ishonyat kivagyok készülve ugy érzem mintha semmit nem aludnék. Mostanában 8kor már ugy kidölök fel sem lehet ébreszteni. Alszom Alt 7ig vagy 6ig ahogy kisfiam kel.kb 3 őrát fenn van aztán 2öt alszik akkor én is alszok mégsem érzem elégnek. Nyugtassatok meg jogy ez csak a terhességtől van mert igy nem fogom birni 2 gyerekkel. Valami praktika hogy ne legyek fáradt.
2012. dec. 28. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szegyél vitaminokat,pihenj többet.gyerekkel játszál,vagy a gyerekre vigyázzon az apuka vagy valaki más,amig alszol. 18.-24. hétig tart fáradékonyság.
2012. dec. 28. 10:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az elejetol van faradekonysag!De majd elmulik(majd ha nagyobb lesza pocak akkor ujra elo jon).Probalj meg pihenni kicsit tobbet,ha lehet valaki vigyazzon a kisfiura is egy kicsit.:)
2012. dec. 28. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!