Miért félek annyira, hogy elveszítem a kisbabám?
4+5 hkm vagyok. Orvoshoz majd január második hetén tudok csak menni, előbb nem rendel. Viszont annyi rossz dolgot olvasok itt, pl. most is, hogy élő embrió, de nem fejlődik, máshol, hogy missd ab. lett belőle. Nagyon be vagyok ilyedve, hogy valami baj lesz a babámmal. Hogyan tudnék megnyugodni? Más is idegeskedik emiatt? Első baba, első hónapban sikerült, talán ezért is ragaszkodom hozzá ennyire, mert nagyon jönni akart, rögtön jött az elején, de maradjon is meg. Mit tehetnék ennek érdekében?
Kérlek segítsetek!
Ne olvasgass baromságokat, örülj, hogy sikerült.
De tényleg, felejtsd el ezt az oldalt, ha ilyen pánikolós vagy, az egész 9 hónapot végig fogod stresszelni, mindig van valami. Vegyél egy Anyák lapját, és lapozgasd boldogan. :)
Ne idegeskedj! Azzal csak bevonzod a bajt, tudom miről beszélek, hidd el. Az eleje óta parázok...és most megkaptam a magamét...
21hkm.
Ahogy az első mondja!!!!! Kösd le magad mással, ne olvasgasd senki történeteit. Bevonzod a rosszat, nem kell.
Kétszer voltam terhes, az elsőnél építkeztünk, az örömön kívül más érzésre, gondolatokra nem jutott időm, csak a fáradságra. De nem is volt gond.
A második terhességemnél itthon is voltam, a munka is kevesebb volt, mások történeteit olvastam, hát elég rossz lelkiállapotú terhességem volt, és volt is gond. Mert persze külön figyeltem a gondok jeleire. Nem szabad!!!Töröld ki ezt az oldalt 9 hónapig:) Boldog babavárást!!!!
Szia! Nekünk is első baba és elsőre sikerült, de én abszolút semmi rosszra nem gondoltam, csak a 16. héten, amikor véreztem, de kiderült hogy megpattant egy ér, és ennyi. Most itt szuszog a másik szobában, gyönyörű és egészséges.
Szóval no para, ha meg rémtörténeteket olvasgatsz akkor fogd fel úgy, hogy de jó, hogy ez nem veled történik meg.
Köszönöm, hogy írtatok, kicsit megnyugodtam, és azt hiszem, hogy tényleg leszállok erről az oldalról. Nagyon sokat olvasom, pedig nem lenne szabad.
Köszönöm még egyszer mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!