30 hetes kismama vagyok és két napja érzek mestruáció előtti alhasi fájdalomhoz hasonlót. Itt már sokan írták hogy esetleg ez már jóslófájás. Nem túl korai ez?
Figyelt kérdés
A medence csontom már vagy 2hete szét akar szakadni, és néha még az is fájdalmas nyilalással jár ha csak megemelem a lábam. Rendszeresen sétáltam, jógáztam miegymás idáig, de egyre kevésbé birok bármit is csinálni. Nem vérzek, szedem a magnéziumot, káciumot, heti 2x elevit, és vékony testalkatú vagyok. Orvoshoz csak 9-én megyek. Nem szeretnék koraszülést, mit csináljak pihenjek többet? Már így is kiakaszt a sok pihi...2008. máj. 29. 16:52
1/3 anonim válasza:
szia
hát nekem sajna a 25.héten volt joslófájásom, akkor azt mondta a doki ilyen a 30.héttől természetes, ettől nem kell hogy elöbb jöjjön a baba.én magnéziumot kaptam, meg pihi.hogy jobban megnyugodj, hívd fel a dokidat, vagy a védőnőd.
31hetes kismama, boldog babavárást
2/3 anonim válasza:
Szia ne félj nincs semmi gond.Nekem is a 31 héttől jóslófájásaim voltak.32 hetessen olyan rendszeressen jöttek rám a fájások azt hittem szülés,voltam az ügyeleten is.Azt mondták nekem ha ilyen korrán már jóslófájásaim voltak akkor örüljek ha kihúzom a 36-ik hétig.Most lassan a 39-ik hetet betöltöm,és nem szültem meg!!!!Nekem is vannak még most is fájások,néha olyan erőssek hogy a páromnak mondtam jön a baba.Tegnap voltam vizsgálaton és még a méhszájjam is zárt.Orvos szerint ráhúzok 1-2 hetet,pedig már jobb lenne túllenni rajta.Ne aggódj!!!!Bolodog babavárást,és ne félj kihúzod még azt a 8-9 hetet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, eddig minden rendben volt remélem így lesz akövetkező pár hétben is. Csak költözés közben vagyunk és minden a feje tetején áll.:) Pindurinak jó lenne bent maradnia még egy ideig.
2008. máj. 30. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!