Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen ez jó? Fontos.

5 hetesen ez jó? Fontos.

Figyelt kérdés

Bocsi, kicsit hosszú lesz.

December 2.ára nem vártam, nem is jött meg, teszteltem pozitívat 2x is.

December 14.én este kevés barnás folyásom volt, ezért bementem az ügyeletre, ahol ultrahanggal megvizsgáltak. A doki szerint minden rendben, csak pihennem kell sokat, és szedni a MagneB6-ot. Elvileg ekkor voltam 5 hetes. Ezeket írta a papírra:

"Has puha betapintható.

Bv: Kp. tág hüvely folytatásában rendes nagy gravid uterus afv-ben, szabad környezetben.

Feltárás, kevés nem friss vérzés nyoma.

TVS: Gravid uterusban 12 mm-es szabályos petezsák. Adnexumok eltérés nélkül.

Dg: Ab.imm.s.5. "

Az lenne a kérdésem, hogy szikhólyagnak nem kellett volna látszódnia már? Mert azt meg sem említette.. Azt mondta, hogy terhes vagyok, 5 hetes, a petezsák mérete megfelel a "korának", és hogy minden rendben, január elején menjek vissza SZTK-rendelésre, addigra már szívhang is lesz.

Szerintetek? Ez most így jó?

Köszönöm

2012. dec. 27. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvos azt mondja,hogy minden rendben van,akkor hidd el neki!Ő ért hozzá,mi nem igazán.Még jó sokáig ki leszel szolgáltatva ennek a helyzetnek,úgyhogy ne görcsölj sokat,és bízz a dokikban:)
2012. dec. 27. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem szólónak, ha az orvos azt mondja minden rendben és a korának megfelel, akkor nem kell görcsölni, értik a dolgukat, és el kell hinni, hogy úgy is van. elvégre ők végeztek orvosit :)
2012. dec. 27. 13:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :)

Csak megijedtem, mert nekem nem is említett a szikhólyagról semmit :(

2012. dec. 27. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ne ijedj meg teljesen rendben van amit az orvos írt,én is ugyanígy voltam mint te,a következő uh-on már az is oda lesz írva hogy mekkora az embrió. Üdv egy 13 hetes kismama.
2012. dec. 27. 17:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Megnyugodtam végre :)
2012. dec. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!