Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam 8 hetes terhes....

Tegnap voltam 8 hetes terhes. Az ultrahangon megállapították, hogy nincs szívhang, missed ab., magzat elhalt. A műszeres eltávolításra egy hét múlvára kaptam csak időpontot. Nem túl késői ez az egészségem szempontjából?

Figyelt kérdés
2008. máj. 29. 14:45
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Csak egy orvosnál voltam, de nemcsak, hogy nincs szívhang, hanem 2 cm helyett csak 8,9 mm :(( és a petezsák is el van deformálódva.

Egyébként a műtét előtt mégegyszer megnézik ultrahanggal. Örülök, hogy nálatok minden rendben, sok boldogságot kívánok a babaváráshoz!

2008. máj. 30. 11:01
 22/22 anonim ***** válasza:

en most jartam pont igy, 9 es fel hetesen elkezdtem verezni es kidderult, h nincs szivhangja.de elotte 3 nappal meg volt:(( meg is tortent a terhessegmegszakitas a tegnapi napon. ti kaptatok valami kezelest utana? en ha jol tudom meg veralvadasgatlot se. amugy midnen rendben muloban van a verzesem is...

kovetkezo babaprojekt elott vajon kell csinaljak valamilyen vizsgalatokat?mert nem tudtak megmondani mitol ment el a babam:(es felek a kovetkezo se lesz egeszseges:(

2011. jún. 4. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!