Tegnap voltam 8 hetes terhes. Az ultrahangon megállapították, hogy nincs szívhang, missed ab., magzat elhalt. A műszeres eltávolításra egy hét múlvára kaptam csak időpontot. Nem túl késői ez az egészségem szempontjából?
Ngyaon sajnalom,ami veled tortent.Gondolj arra,h ha nem lett volna egeszseges akkor mind a 2-en szenvedtetek volna.A kovetkezo majd sokkal gyonyorubb es egeszseges lesz!
...en is ezzel vigasztaltam magam a tavaly,mert nalam mar 5 es fel hetesen gyanitottuk,h baj van.Dokit valtottam,mert a noci az 1 hentes volt es vartunk,h hatha picike es lasabban fejlodik,majd befektetett a doki a korhaza 1 csomo kivizsgalasra,mert akkor mar 10-11 hetes voltam es valtozas nem tortent...a petezsak gyonyoruen nott de bab sehol :o(...hat igen a szervezet kepes becsapni sajat magat....en csak barnaztam 1 kicsit de aznap mikor mar befektetett reggel mar vereztem is es meg aznap ejszak elvesztettem a babat,es reggel a doki fejezte be....(nallam toxikus okok voltak,sajna ilyen helyen dolgoztam)
...ne gondolj a rosszra!Probald pozitivan nezni 1 kicsit a dolgokat.
Kesonek ne valoszinu h keszo,mert mint irtam,a szervezet kepes becsapni sajat magat...mint nallam 10-11 hetig.! het ....az meg Ok-s.De ha verzel azonnal keresd fel a nogyogyaszodat!
A 3 honap pihenot meg ki lehet birni,az elso honap ugy is rossz lesz,mert kicsit erzekeny leszel....minden ertelemben...de arra gondolj,h CSAK 3 honap es ujra lehet babod!
Mi is megvartuk a 3 honapot+3 mig sikerult....
Sok szerencset kivanok neked!(es ne szomorkodj<mert annal nehezebben fog osszejonni a kov baba)
Szívből sajnálom!
Mi is átmentünk ezen 2 hónappal ezelőtt!
Tartsatok össze a pároddal és szeressétek egymást! Nekem ez nagyon sokat segített!
Hidd el könnyebb lesz majd idővel!
Sok erőt kívánok!
Szia! Ne haragudj, de megkérdezném csak egy orvosnál voltál? Nekem is azt mondták hogy halott a baba. Elmenetem egy másik orvoshoz(magánorvoshoz!!!), alaposan megvizsgált 4 d -s uh -gal, és közölte hogy semmi baja a babának, gyönyörű élő terhesség! És 24 óra telt el a 2 vizsgálat között!!! Most 29. hétben vagyunk, és teljesen egészséges a babánk! Szerintem egy másik vizsgálatot megér a dolog!!!
Szorítok értetek!!!
Sok sikert egy 29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!