14. hetes kismamák mennyit híztatok már? Mit mutat a mérleg?
Szia!
MI holnap leszünk 15 hetesek és eddig 2,5 kiló jött fel.
És Ti mennyit?:-)
boldog babavárást
Szia! Én 14+2 vagyok, s eddig 2kilót híztam. Szerencsére már nincs hányingerem, s egy hete már elég nagy az étvágyam is. De igyekszem sok gyumolcsot enni, s kerulom az édességeket.
Te mennyit híztál?
En holnap leszek leszek 14 hetes. Es eddig 1 kg-ot hiztam. En csak annyit valtoztattam az etrendemen, hogy reggelire megeszek egy sonkas szendvicset egy kis paradicsommal vagy uborkaval. Regen egyaltalan nem reggeliztem, rohantam meloba. Most feloraval hamarabb kelek es megeszem a szendvicset. Egyebkent nagyon fura, hogy csak 1 kg jott fel es igy sem ferek bele a nadragjaimba. Nem tudom oket osszegombolni es kenyelemetlenek nagyon. Mar csak ket nadragomat tudom hordani. Az ember azt hinne, hogy legalabb 5 kg jott fel a derekamra meg a hasamra de a merleg csak 1-et mutat.
Boldog babavarast mindenkinek!
En a 15. hetben vagyok es 1 kilot hiztam eddig, ez is az elmult egy hetben jott fel. Eloszor csak fel volt, aztan mara hopp, egy lett belole.
En egyebkent mindig reggel merem magam, este semmi ertelme sincs, mert a sulyod sohasem allando, foleg nem, ha kulonbozo napszakaszban mered. Az sem mindegy, hogy egyik nap mennyit eszel/iszol. En ugy tudom, hogy csakis a reggeli elso pisi utan, eves-ivas elott es kb ugyanannyi ruhaban megbizhato a merlegeles. :-D
Persze ez a vedonoket egyaltalan nem szokta erdekelni, ok siman lemerik az embert telikabatban is. Engem ugyis mertek mar, hogy a kb 3 kg-os valltaskamat nem kellett leraknom. :-O
14+5 hetes vagyok, nekem eddig -4 kilo :(
Még mindig nem vagyok jól, étvágyam egyáltalán nincs, jó lenne már egy jóízűt enni...
A pocim sem látszik, pedig ilyenkor már mindenkinek szokott. Nektek?
13:50-es vagyok.
167 cm és 61-ről indultam, most 57 vagyok. Nem volt eddig sem hasam, mindenki azt mondja, hogy nem látszik. Mi a férjemmel látjuk, hogy más a formája, talán picit már domborodik is, de láttam mások képeit és kezdek irigykedni :/
A 12:15-ös válaszoló vagyok.
Én 178 cm magas vagyok és 63 kg-ról indultam, most vagyok 64. De azt hozzáteszem, hogy ránézésre nekem nem egy kilónak tűnik, ami rám jött, hanem min 3-nak. Elég sokat sportoltam teherbeesés előtt, szálkás izmos voltam/vagyok, még most is tornázom, amit lehet, de ez nem elég az izomzatom fenntartásához. Így elkezdtem egy kicsit párnásodni, a derekam lett vastagabb jóval.
A pocak nekem már látszik, nem durván, tehát még senki sem veszi észre, csak az, aki tudja, hogy lapos a hasam egyébként. De nekem ez a második babám, tavaly év végén született az első és 2. babával hamarabb látszik a pocak, azt mondják. Meg most már én is látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!