Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméti Kismamák! Van itt...

Kecskeméti Kismamák! Van itt közületek valaki, akinek Dr Horti Tamás a fogadott orvosa? Megvagytok vele elégedve? Minden vélemény érdekelne.

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia én nem ismerem de neked a fogadott orvosod?? Ha igen mennyiért válalt el?? Mert a sogornöm nála szült és azt mondta hogy nagyon jo orvos ő teljesen meg volt vele elégedve!!!!!
2009. aug. 27. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, a fogadott orvosom. 10-ért vizsgál, a Rákóczi utcán van a felújított, nagyon igényes rendelője ( előtte 8-ért vizsgált ). Szerintem is jó orvos, minden alkalommal megvizsgál, uh-oz, csak mostanában olyan fura. Már csak NST után szoktunk találkozni a kórházban, mert már csak 2 hetem van hátra és 10 mp. alatt letud. Még csak azt sem kérdezi meg, hogy hogy vagyok, ráírja a papírra, hogy negatív, 1 hét múlva menjek vissza és ennyi. A szülést nagyon jól levezeti, ezt én is hallottam. ( 40-et szánok neki ).

2009. aug. 28. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!