Orgazmus 2x egymás után ugye nem árthat a magzatnak? A másodiknál belémélvezett a férjem.
A két orgazmus közt kb 1 óra telt el.
Nem lehet baj belőle ugye?
21hkm.
Bocsi fáradt vagyok:)
De tényleg nem vagyok rá büszke, csak aggódom, hogy esetleg nem-e lett oxigén hiány vagy valami, annyiminden kavarog a fejemben...
Oxigénhiáááány??
Most már tényleg vágjon valaki hozzá egy bioszkönyvet!
Amikor mész a dokihoz mindig kérdezz rá. De ha nem kötötte ki külön hogy ne , akkor nyugodtan csak finomabban mint ahogy szoktátok.
Én amugy 32 hetes vagyok és szexelünk, annyi hogy mi óvszerrel, nehogy véletlen összeszedjek valamit a páromtól, meg a spermának is leht szülésbeinditó hatása.
Azt mondta a dokim,hogy szabad szexelni akkor,ha nincs vérzés,vagy ha az orgazmus utáni görcs nem tart tovább mint 5 perc.
A spermában lévő anyagok pedig tényleg elindíthatnak összehúzódásokat.
Én mindkét gyerekkel a szülésig.. merthogy kívánós voltam :-) és semmi gond nincs ebből normál terhesség esetén.
Ti a prosztaglandinról beszéltek, ez tényleg a spermiumokban van és beindíthatja a szülést, de csak olyan esetben mikor a helyzet már annyira előrehaladott, hogy amúgy is elindulna. Ergo egy 30 hetes várandósnál nem indítja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!