9 hetesen pocak?
Utólag olvastam én is az 5 hetes hozzászólást, ott szerintem is egyértelműen puffadástól lehet.
Nincs szó megsértődésről, csak én sem arra gondoltam, hogy a baba nyomkodja már a hasfalamat, inkább az anatómiai változásokra gyanakodnék.
sziasztok. elnézést szeretnék kérni mert kiderült, hogy jó nagy baromságot írtam.....
6 hetest akartam írni, és mint kiderült azért látszódott (???) már olyan korán a terhességem, mert elnézték a terhességi időmet, a kórház a gyerek születésénél csak 3 hetet mert ráírni, de nekem sanda gyanum, hogy megvolt az 4 hét is, így papír forma szerint 44 hét két naposan született a kisfiam, akit ez miatt majdnem nem tudtunk haza hozni, de a jó istennek köszönhetően, ennek a storynak jó lett a vége. A szamárságért meg utólag is elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!