27 hetesen egyre gyakoribb szúró fájdalom a pocak aljában, mennyire gyakori?
Én a helyedben felkeresném az orvost, nem szabad halogatni,
nehogy koraszülés legyen. Nekem is hasonló volt az első babám meg is született 31 hétre 1700grammal, 47 cm-rel, a második babám szintén meg akart születni 30 hetesen, de sikerült visszatartani a szülést, a harmadik babám pedig 29 hetesen akart megszületni őt is visszatartották. A másodikkal és a harmadikkal 1 hetet voltam kórházban és hazajöhettem a szülés végéig. Az első baba ki korán született 8 hetet voltunk kórházban. Menjél el az orvoshoz nehogy baj legyen! Vigyázzatok magatokra!
A szúrást a pocakodban, vagy inkább a hüvelyedben érzed?
Ha a hüvelyedben, és hasfájással ill keményedéssel jár, az méhszájnyílás lesz (nekem legalábbis így volt, a kórházban kötöttem ki, visszatartás koraszülés veszélye miatt)
Mindenképp beszélj az orvosoddal!
37 hkm
Köszi a válaszokat!
Nem a hüvelyben érzem, hanem szerintem ott ahol a babó van, alul, a pocakomban. Nem keményedek szerencsére. Már van időpontom orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!