Van valaki rajtam kívül aki 20 kg-t hízott 30 hetes koráig? Mennyit hízott még a szülés végéig?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 20:09
11/21 anonim válasza:
Első vagyok, gondolom a magzat víz, gyerek, méhlepény, kaka, a lábamról a víz, az mindd lement 3 nap alatt a kórházban!
60-al kezdtem, 92-vél mentem szülni.
Én előtte nagyon fogyóztam, lefogytam 20 kg-ot, hogy a 60-at tartsam, alig ettem valamit.
Na mikor megtudtam terhes vagyok, elkezdtem rendesen enni, és jöttek fel a kilók!
Szülés utàn megint odafigyelte mennyit eszem!
Ha ezt beismered hogy sokat eszel, akkor meg van a hiba, hogy miért is hízol!
A semmitől nem hízik az ember:)))
12/21 A kérdező kommentje:
Én is a terhesség előtt fogyóztam. Elég nagy darab voltam, de leadtam fél év alatt 13-at. Amihez még egy 10-et szerettem volna még leadni, de akkor estem teherbe :) Én is akkor alig ettem előtte és mikor megtudtam rögtön belehúztam. Szülés után természetesen figyelni fogok az étkezésemre és meg lesz a mozgás is. Remélem valamennyi nekem is lemegy szülés után rögtön. Nem szeretnék 100 kg-al kijönni... :/ Mostmár ott tartok, hogy 30 kg a cél amit le kell dobni, és még kitudja mennyi lesz a szülésig. Bár az nem aggaszt, hogy utána nem tudom leadni, mert letudom, csak most nagyon nehéz. :( Próbálok kevesebbet enni de a kívánósságomnak nem tudok nemet mondani. :( Azt még megkérdezhetem, hogy a szülésnél nem volt gond a hízás miatt?
2012. dec. 22. 21:31
13/21 anonim válasza:
én 53kg-al lettem terhes 87kg-al mentem szülni 34kg híztam most szülés után 2hónappal vagyok 61kg :)
14/21 anonim válasza:
Szia! 55kgról indultam most tartok 70nél 30+4napos vagyok! Szerintem ahogy állok kb még most jön a java szóval még 10-15kg remélni tudom hogy kevesebb lesz! Igaz az első 10kg nagyon hamar feljött kb 20.hétre! Teljesen jó minden semmi problémám nincs! Csak a lábaim érzik a súlyt! Én is úgy számolom legalábbis az itt olvasottak alapján hogy 10kg lemegy a szüléssel aztán majd szépen lassan egy kis sport és hasonló dologgal lemegy a többi is:-) boldog babavárást:-)
15/21 anonim válasza:
pRÓBÁLJ MEG TÖBBSZÖR KEVESEBBET ENNI. MEG egyél sok gyümölcsöt. és ne egyél összevissza mindent, hanem mindig csak egyféle ételt. pl ha sajtot eszel akkor ne egyél hozzá kenyeret. szeleteld vékonyabbra a kenyeret és inkább sok fehérjét tegyél rá, mint pl sonkát, sajtot, tojást, tudom, hogy a reggeli nagyon fontos éhezni meg nem lehet ilyenkor. én cukros voltam terhesen így némileg oda kellett figyeljek mit eszek. nem volt könnyű lemondani az édességekről, de mindent ésszel. ha tudsz egyél napi 7x kissebb adagokat, akkor nem leszel kiéhezve.
16/21 anonim válasza:
30. hétig 18 jött fel, végül +25 kg-mal mentem szülni.
3 hónapja szültem, kevesebb vagyok most, mint terhesség előtt :(
17/21 anonim válasza:
30. hét után kb. 5 kilót híztam, remélem nem lesz sokkal több már a szülésig :)
39+5 hkm
18/21 anonim válasza:
30.hétig 12 kg plusz,utána még 14,pedig ekkortól már odais figyeltem arra,hogy mit eszek :( 3870-el született a babám,szülés utáni nap csak 5 kg-val voltam könnyebb. Azóta eltelt 10 hét és lement 14 kg.
19/21 anonim válasza:
nyugi. a babam 4 hetes es mar csak 10 kg van rajtam. Siman le fog menni dieta nelkul. Tehesen olyan voltam a vegen, mint egy balna. Most meg egy kisebb meretu balna. De leszek meg megint 50 kilos bombano:)
20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!! :) Azt hiszem akkor nincs miért aggódjak! :) Viszont a diéta nekem szükséges lesz az biztos de az írásokból kiindulva reménnyel teli foghatok majd neki! :) Köszönöööm! :) :)
2012. dec. 23. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!