Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tanácsos szexuális...

Meddig tanácsos szexuális életet élni, ha 31 hetes vagyok és a baba be van fordulva?

Figyelt kérdés
Kicsit fél a párom, hogy nagyon "megnyomódik" a pici, bár én nem érzem, hogy rossz lenne neki. Megnyílhat a méhszájam esetleg?
2008. máj. 29. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármeddig, amíg az orvos nem tiltja. Az utolsó 1,5 hétben nekem már nyitva volt a méhszájam, és a baba is be volt fordulva, és az orvos akkor sem tiltott el a szextől. A baba pedig teljesen egészségesen megszületett.
2008. máj. 29. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia.a babat védi a magzat viz meg miegymás..baja nem ehet.ha nem vagytok eltiltva akkor nyugottan csak finoman..ami beindithatja a szülést az a sperma az utso 1-2 hében..ugyhogy akkor használjátok a megszakitást ha nem akarsz elöbb szülni:Dbár emlékszem én nem hagytam abba...és 2 nap mulva meglett a lányom.:D
2008. máj. 29. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Amig az orvos nem szól, addig nyugodtan.. Bennünket eltiltottak egymástól, mert 27 hetesen felpuhult a méhszáj, és veszélyeztetett terhesnek számitok.. De nagyon hiányzik.. :-( sőt vannak orvosok, akik kifejezetten javasolják a rendszeres sexuális életet terhesség alatt is..

Boldog babavárást!!

2008. máj. 29. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!