7htes kismama vagyok, nem megy a szex. Ti hogy voltatok/vagytok ezzel?
egyszerűen undorodom tőle... A párom szóban megérti, de aztán még se tudja megállni, hogy ne erőltesse rám a dolgot. Most már attól is irtózom, ha közeledik, mert tudom, hogy nem bír magával... Sokat vagyok rosszul, émelygés, stb. Nem is értem, hogy mitől kellene olyan nagy vágyat éreznem magamban.
Nem tudom, hogy normális-e ez így, de rettentően zavar.
Szia!
Ezzel én is így vagyok csak 14 hetesen egyáltalán nem kívánom vagyis kívánom de nem kell... Nem vagy ezzel egyedül nekem is mondta oh 12. héttől majd rám tör a hormonok miatt... ennyit erről...minden ember más van aki ilyenkor jobban kívánja de ezek szerint mi nem..
Én azt nem értem, hogy miért kell ezt erőltetni, ha tényleg pocsékul van az ember lánya, aki épp gyereket vár.... Kisebb gondom is nagyobb, mint hogy minden nap könnyítsek rajta...
Arról ne is beszéljünk, hogy pillanatnyilag a nyelves csóktól is felfordul a gyomrom, ami amúgy is émelyeg....Tudom, hogy a férfi az csak férfiből van, de azt nem hiszem, hogy ezt nem lehetne kicsit megértőbben kezelni
Bátran nyisd ki a szád és mondd el mit érzel. A legtöbb esetben az a baj, hogy a férfiak nem tudják te mit élsz át, ezért el kell nekik mondani kerek perec.
Ő nem éli úgy át a terhességet mint te, fogalma sincs alapból mi megy végbe benned. Ezért beszélj neki róla sokat.
Ha ezek után sem ért meg, akkor sajnálom.
Egy normális pasi viszont rá fog jönni, hogy ha neked ennyire kellemetlen, akkor türelemmel és odaadással többet fog elérni, mint állandó "rádmászással".
Amúgy sajnos én sem kívántam a szexet a hülye hormonális változások miatt (én ne voltam amúgy rosszul), és tök lelkiismeret-furdalásom volt emiatt. De páromnak elmondtam és ő megértett. Sokat dumáltam neki arról, hogy mit is érzek és hogy ne vegye magára, ne miatta van.
Nem egyszerű tudom, de a babát együtt vállaltátok, tehát most neki is fel kell adni valamennyit az elveiből.
Akkor ajándékozz neki egy guminőt.
Bocsi, nem akarom poénra venni, mert gondolom milyen rossz most neked.
Viszont ha nem ért meg téged, és csak a fa.rka hajtja előre, az ne jó. Így lesznek még nehézségeitek.
De azért magyarázz és magyarázz tovább is neki, hátha előbb-utóbb rájön mi a szitu.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!