30. hét fölötti kismamik, hogy vagytok?
bírjátok még?
már Ti is úgy érzitek, hogy elérkeztetek a valódi terhesség szakaszába? (mikor már tényleg nehéz a babuci)
szoktatok érezni ilyen szúrás szerű fájdalmakat? nekem ez a szeméremdombomnál, és néha oldalt a hasamon jelentkezik, gondolom nyom egy ideget a picúrka:)
kórházi csomagot mikor rakjátok össze?
a babakelengyével hogy álltok?
üvd 30. hkm
Nagy szurasok meg nincsenek, de masodik baba, lehet kevesbe reagalok erzekenyen. Babacuccok megvannak, szoba kesz, meg a korhazi pakkot kell osszetennem, valoszinu ket unnep kozott sort keritek ra, hogy lassam es januar elso heteben beszerezhessem gyorsan:)
Ja meg cumisuvegeket kell egyedul vennem.. Azt a paromra hagyom mert januarban mar nem megyek vasarolni. Es egy markahoz ragaszkodom. Ja meg elol gombos pizsama kell meg a korhazba, a haloinget utalom, csak a szulesre viszek ..
Tehat szinte 100%osan vagyunk mar.
Te hogy allsz kerdezo?
Karácsonykor kapunk rengeteg mindent, azt átnézzük, és ami még kell januárban megvesszük :)
a kórházi motyót még semmilyen szinten nem raktam össze, azt is januárra tervezem. mert ugye február vége kicsit több mint 2 hónap... meg nem is akarom kísérteni a sorsot. talán ez az egy babonám van, bár ez sem az igazából :)
nem lesz rossz otthon hagyni a nagyobb gyerkőcöt? ő mennyi idős?
33hetes vagyok, cuccok már a babának nagyjából megvannak - rengeteg mindent úgy örököltünk. még most gondolom át,mit kell még venni és hogy azt hol szerezzük be - még január elején tervezek egy bevásárlást. Kórházi cuccom még nincs összekészítve - sőt még hálóinget vennem kell, ha nem hoz a jézuska :)
Picurka mocorog, nyomódik ide-oda, de nem fáj, bár néha picit kellemetlen ahogy helyezkedik, de nem bánom.
Kicsit nehéz néha, lábam szokott fájogatni, ha többet megyek, meg hajolgatni már nem igen tudok.
Szia, elso vagyok :)
Nagyobbik 4 eves lesz. O is nagyon varja a tesot, hat tukon fogok ulni mikor johetunk mar haza a korhazbol. :) nagyszulozik majd par napot meg ilyesmi.. Ovodazik neki eltelik az ido, nekem hianyozni fog. De ez termeszetes :)
En ugy szamolom h 38 hetnel tovabb nem huzom, doki szerint se. Legyen meg a 37 het h ne legyen korababa, meretei alapjan is jo nagy lesz, szoval en januar elsoheteig beszerzek mindent biztos ami biztos. Az elso is 38 hetre jott.
A babona az elso 12hetre szol, szoval ne aggodj olyan babo nincs h ilyenkor baj lehet. Ha meg mostmar gond lenne, jo ha van mihez nyulni.
tudom, hogy nincs ilyen babona, ez az én hülyeségem :)
örülök, hogy ennyien írtatok :)
mindenkinek könnyű szülést, jó babázást kívánok, és kitartást a végéhez :)
Szia! Én 34. hétben vagyok. Legkésőbb január 22-én császároznak. A 3. kisfiamat várom. A nagyobbak 3 és 6 évesek. Most pár napja elég vidám a hangulatom, bár éjszaka nem alszom túl jól. Szúr, nyom, fáj minden mozgása a babának. Egy ideje már nyilallgat a derekam, a szeméremcsontomnál is tud fájni néha rendesen. Remélem legalább még 2 hetet kibírunk egyben.
Boldog babavárást és Kellemes Ünnepeket minden Kismamának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!