Kismamik! Nektek is fáj amikor az orvosotok megvizsgálja a méhszáj állapotát amikor felnyúl?
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok és az elmúlt 3 hónapban minden alkalommal nagyon fájdalmasnak éreztem a méhszáj vizsgálatát. A szülés megindulásakor is biztosan így fog fájni a vizsgálat, vagy még talán jobban.2012. dec. 16. 20:19
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj. A sex sem...
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem sose fájt, nem is éreztem. Amikor tágított (muszáj volt egy ujjnyira kitágítania a nulláról, mert túlhordtam, és muszáj volt amnioszkópiát csinálni hogy lássák a magzatvíz állapotát, ahhoz pedig egy vékony csövet kell a méhnyakba vezetni, ami ugye teljesen zárt méhszájnál nem lehetséges), na az azért fájt, de ki lehetett bírni. Mondjuk az én dokim nagyon ügyesen vizsgál, meg sem szoktam érezni szinte hogy belém nyúl (talán mert nő és így lehet kicsit empatikusabb mint egy férfi doki). Amúgy szülésnél amikor csak azt nézte mennyire tágultam már, az sem fájt.
3/6 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt soha ha megnézte hogy áll a méhszáj, sőt, nem is éreztem.
Az viszont, mikor a szülésnél kézzel tágított, életem legfájdalmasabb élménye, jobban fájt, mint maga szülés... :(
4/6 anonim válasza:
Soha nem fájt eddig, pedig már kb 5ször nézte.
24hkm
5/6 anonim válasza:
akkor én vagyok a kivétel nekem fáj 26. hetesen már 2100 a méhszájam sajnos lehet azért fáj.
6/6 anonim válasza:
Nekem is fáj ,ma is fájt alig birta felmérni az állapotát !
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!