Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon nyílhat a méhszáj?

Vajon nyílhat a méhszáj?

Figyelt kérdés

28 hetes terhes vagyok.A terhességem alatt sokat pihentem, de a múlt héttől folyamatos rohanásban vagyok, semmit nem pihentem. Jövök megyek, sétálok reggeltől estig. Múlt héten szinte minden este úgy fájt a hüvelyemnél fent, hogy alig bírtam menni. Most a héten egy kicsit nyugisabb a helyzet, de ma reggelre ugyanúgy éreztem ezt a hüvelyi, szeméremcsonti fájdalmat pedig nem terheltem túl magam az éjszaka. Jövő héten megyek orvoshoz, de nagyon aggódom. A baba mozog rendesen :)

Köszönöm a segítségetek!

2012. dec. 4. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
a méhtartó szalagok nyúlnak, egyre nehezebb a teher, ezt érzed
2012. dec. 4. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is itten körül kezdődtem az ilyen fájdalmak, úgyhogy szerintem természetes. Volt olyan is, hogy ez a fájdalom, ahogy Te is leírod egészen lesugárzott a combomba, lépcsőn lefelé egy örökkévalóság volt sétálni, nagyon kellemetlen tud lenni. De ez a szeméremcsonti fájdalom még éjszaka, nyugalmi helyzetben is elkísért egészen a végéig, főleg hidegfrontokkor figyeltem meg...

Kitartás, biztos semmi gond, próbálj lazítani és pihenni minél többet :)

2012. dec. 4. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

igaz h én 25 hetes vagyok,de ugyanezek a gondjaim nekem is!!! tiszta para vagyok h nyílik a méhszájam!! én is csak jövő kedden megyek dokihoz! te mikor mész? írj majd h mi volt! én is írok!:)

üdv

Ági

2012. dec. 4. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy látom össze gyűltünk.Én is 25 hetes vagyok s pont fél órája hívtam fel a védőnőt ilyen problémával.Aggódom én is.Bár én dolgozom heti 2 alkalommal.Ott nem sokat ülök,utána mire hazaérek,felmászok a 3. emeletre....

Félek,nehogy bajunk legyen,főleg nehogy koraszülött legyen a babám.Én a két ünnep között megyek dokihoz,de fontolgatom h elnézek hamarabb.

2012. dec. 4. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

3.vagyok

sztem ünnepek előtt nézesd meg magadat! hidd el h sokkal nyugodtabb leszel karácsonykor! én jövő kedden megyek,reggel 4D-re utána magánrendelésre a dokimhoz!

írj majd te is h mi volt veletek!

2012. dec. 4. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!