Meg vagytok elégedve a védőnőtökkel?

én is csatlakozom azok táborához, akik meg vannak vele elégedve. nekem ő a második, költözés miatt.
4 hetente járok hozzá, de 2 hetente rám szokott csörögni, hogy jól vagyunk-e, minden rendben. és ezt egyáltalán nem tolakodóan teszi. mindig várom, hogy mehessek hozzá :) azt nem tudom, hogy van e gyereke, de mindig tud válaszolni a kérdéseimre. volt róla szó, hogy 2x kéne kijönnie a baba születése előtt, de az elsőt csak beírta, hogy volt, mivel épp felújítottunk, azaz még folyamatban van. 100%-ig meg vagyok vele elégedve, remélem a pici születése után is így lesz majd.
a házban egyébként van egy kisgyerekes anyuka, akivel szoktam beszélgetni, ő is meg van vele elégedve :)

Az a helyzet,hogy egy ideig teljesen normális volt,túlsúllyal indultam a terhességnek,de egy percig sem piszkált sosem érte. Kb 2-3 hetente mentem hozzá,mert sajnos genetikai vizsgálatok miatt mindig volt valami új eredményem,amit be kellett íratnom. Aztán volt amniocentézisem,azt mondta,majd akkor menjek,ha meglesz az eredmény és minden lezajlott,addig ne szaladgáljak feleslegesen! Ő nálunk szerdánként van. Egyik héten csütörtöki napon kaptam meg az amnio eredményét,másik héten hétfőn reggel felhívott és szemrehányó stílusban közölte,hogy meglátogat aznap délelőtt,mert már rég nem jelentkeztem. Hát nem kicsit felháborodtam!! Mondtam Neki,hogy 1.Ő mondta,hogy akkor menjek,ha megvannak az eredmények,de mivel előző hét csütörtökön kaptam meg,így csak következő szerdán tudok menni hozzá,2.nem érek rá,ha jönni akar,ne aznap reggel szóljon! Na,onnantól kezdve nem szeretjük egymást. Nem is értem,hogy mi célja lett volna azzal,hogy kijön megnézni,mert "már rég nem voltam Nála". Gondolta,hogy itthon fekszem összeverve vagy hogy azért nem megyek,mert megevett a retek? Ő mondta,hogy ne menjek feleslegesen... Teszem hozzá,akkorra már kb 6 pecsétem volt,nem voltam lemaradva!
Egyébként mivel túl sok okosat nem tud mondani,ezért nem is nagyon osztogatja a tanácsokat,én meg nem kérdezem,mert csecsemőgondozóként tudok már egy-két dolgot,de amit nem,azt megkérdezem anyukámtól,aki 3 gyereket nevelt fel.
26+2 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!