Kötelező hozzájárkálni? Már tele van a kis könyvem pecséttel, szóval az nem lehet gond. Nem igazán jövünk ki, már akkor gyomoridegem van, ha csak hozzá készülök. Nem tudom így hogyan fogom elviselni ha a baba születése után látogatni és oktatgatni akar ! Lenne segítségem máshonnan, kötelező vele tartani a kapcsolatot ?
De nem tudom miért kell olyan sokszor, az enyém azt mondtam hogy terhesség alatt (ha nem koraszülött a baba) 5x kötelező találkozni.
2012. dec. 20. 13:56
2/14 anonim válasza:
Lellehet mondani a védönöi szolgálatot, de akkor azt hiszem a gyámügy megy ki.
A védönönek nem csak tanácsadás a feladata hanem mint a gyámügynek környezet felmérés, és megvédeni a gyereket a bajoktól.
2012. dec. 20. 13:58
3/14 anonim válasza:
Négyszer kötelező a védőnő látogatása, nem ötször. Sajnos Ő tényleg nem választható. Az enyém csak hülyeségeket beszél, semmi hasznát nem veszem. Amikor megszületett a fiam, összesen egyszer jött ki. Semmi hasznosat nem mondott, aztán hat hónapos korában. Azóta nem láttam. Most 9 hónapos. Mi vele a gondod? Ne járj olyan sűrűn. Ha megvolt a négy alkalom nem is kell menned többet!
2012. dec. 20. 14:05
4/14 anonim válasza:
Úgy látom,hogy én azon kevesek közé tartozom,akiknek nagyon aranyos védőnéni jutott.Sokszor olvasom itt is,hogy nem szeretik,meg hogy mindig kritizálja őket.A mi védőnőnk egy angyal.Nagyon segítőkész,kedves,törődik velünk.Sose bántott meg semmivel,jól végzi a munkáját is.Mi nagyon szeretjük.
Nálunk már 3x járt családlátogatáson is,még 1x jön,mielőtt megszületne a baba.
36+4 hkm
2012. dec. 20. 14:06
5/14 anonim válasza:
Lelehet mondani de bonyolultabb lesz utána. Én terhesen jóba voltam nagyon az enyémmel aztán máshoz kerültem szülés után. hát vissza sìrtam őt de még igy se mehettem hozzá mert költöztünk. Ez az új szó nélkül megjelent állandóan meg ilyenek. Másik mindig telefonált elötte és nem beszélt feleslegesen csak ha kérdésem volt. Ez van sajna.y
2012. dec. 20. 14:10
6/14 anonim válasza:
Kedves 4!
A Te védőnőd, akire azt szoktam írni, hogy "tisztelet a kivételnek"! :o)
első
2012. dec. 20. 14:10
7/14 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb védőnő idióta (tisztelet a kivételnek). Nekem még az orvosom is rosszul volt tőle, mert nem tudta kiszámítani a szülés időpontját és rosszat írt a kiskönyvbe. Állandóan ijesztgetett, mindig az orvosnak kellett megnyugtatni. Úgyhogy meg tudlak érteni!
2012. dec. 20. 14:11
8/14 anonim válasza:
Igen, meg vagyok vele elégedve.
Amíg terhes voltam, 4-5 hetente mentem hozzá, megmérte a súlyomat és a vérnyomásomat, tesztcsíkkal ellenőrizte a vizeletemet és amikortól lehetett, meghallgattuk a babó szívverését.
Az én védőnőm egy fiatal lány, nincs gyereke, de meg vagyok vele elégedve. Nem erőszakos, ha kérdezek valamit, szinte mindig tudott válaszolni, amire nem, arra mondta, hogy mutassam/kérdezzem meg a doktornőtől.
2012. dec. 20. 14:13
9/14 anonim válasza:
De miért van gyomorideged ? Tehát ha olyan dolgokat mond ami szerinted butaság vagy nem fogadod meg akkor engedd el a füled mellett, mitől vagy ideges nála?
Nekem 3 védőnőm volt eddig ( 2 gyerekem van 3 és 1 évesek) mind a 3 rendkívül kedves, normális volt, foglalkozott velünk, de azért ránk bízta hogy mennyire vesszük igénybe a szolgáltatást, tehát nem erőltette ránk magát.
Mind a három oké volt, nem tudok rosszat mondani róluk.
2012. dec. 20. 14:21
10/14 anonim válasza:
Én eddig nem mondhatok rá semmi rosszat. Nagyon kedves, aranyos. Ő már tapasztalt anya, 3 gyermeke van, szóval bármivel fordulhatok hozzá. Ha találkozunk az utcán, akkor is mindig érdeklődik, hogy hogy vagyok, minden rendben van-e. Egyszer már családlátogatáson is volt, el volt hülve, hogy fiatal pár létünkre milyen rendben élünk, ami büszkeséggel töltött el. Minden mond valami újat, hasznosat Remélem ez a későbbiekben sem fog változni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!