Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megittam egy energiaitalt....

Megittam egy energiaitalt. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Nagyon megkívántam.
2012. dec. 18. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem nincs. rég vettem már. de elvileg nem kéne hogy legyen.
2012. dec. 18. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
a taurin egy aminosav azzal mi a bajod? koffein van benne de egy erős kávéban is van kb. annyi...én ittam néha energiaitalt és jelentem semmi baja egyik gyerekemnek se. Lehet lepontozni.
2012. dec. 18. 18:48
 13/16 A kérdező kommentje:

Ne harapd le a fejem:D Semmi bajom a taurinnal, de azt olvastam ez felturbózza az embert.

Köszi kipróbálom az adrenalint:)

2012. dec. 18. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Én is az adrenalin kidet szoktam inni! Tisztára olyan íze van mint az eredetinek csak ez valami "vitamin" ital gyerekeknek! Jó nincs benne vitamin az tuti de elvileg káros se! 29hetes kismama
2012. dec. 18. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Valahol olvastam tegnap a tiltólistás ételekről, a koffein a mérsékeltek között volt. Napi 200g (vagy mi volt a mértékegység) megengedett, az még nem okoz gondot. Le volt listázva az is, hogy miben mennyi van. Egy átalgos energiaitalban 80 van.

Azt is írták, ha egyszer-kétszer túllépi az ember a megengedett adagott az még nem tragédia és semmi bajt nem okoz. Csak az, ha rendszeresen lépi túl valaki.

Amúgy amit okoz az az alacsony súllyal születés, ami miatt később fejlődési nehézségek alakulhatnak ki.

De mondom, csak akkor, ha rendszeresen túllépi valaki a megengedett adagot.

Napi 1-2 capucciono pl nem árt egyáltalán. Így tehát az energia ital, amit egyszer ittál sem fog semmilyen gondot okozni.

2012. dec. 19. 08:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Most már megnyugodtam.

2012. dec. 19. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!