16. hetes kismama vagyok. Ihatok energiaitalt? Amit eddig megittam, okoz-e valamilyen problémát a picinél?
fölösleges, a sok izgató és mű-anyag- és rengeteg hízlaló cukor - Neked árt főleg- hízlal, és a terhesség amúgy is nagyobb feladatot ró a méregtelenítő szervekre, máj, vese - fölöslegesen nem szabad terhelni.
Egyél mandarint, narancsot, az jó nektek.. :)
ha élénkíteni kell, üres zöld tea, vagy kis mézzel.
Én kólával szoktam néha "bűnbe esni", de az energiaitalról mégis lebeszélnélek. Szerintem az mind méreg.
Amúgy taurin egy csomó babatápszerben is van :)))
A mandarin és a narancs is tele van cukorral, ráadásul pont olyan kaja, ami percek alatt felnyomja a cukrodat, ezért egyszerre 3-4 mandarinnál és 1-2 narancsnál többet nem is lenne szabad enni, mert az is árt a babának. És árt annyit mint az a pár korty energiaital, csak sokan abban a hitben élnek, hogy ha gyümölcs, akkor az csak egészséges lehet. Pedig a gyümölcsök rengeteg cukrot tartalmaznak.
Szerintem amit eddig már megittál, mindegy, mert úgysem tudod visszacsinálni, ez után meg ha néha megiszol pár kortyot belőle akkor egészségedre!(én azért egy egészet nem vernék be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!